О последнем предложении по НнВК

Nov 21, 2018 20:51

А вот смотрите как все интересно складывается. Уже было нам объясняли, что все пропало, завтра все проголосуют бюджет в редакции с налогом на прибыль и т.д. Но несколько безумцев продолжали дергаться, отказываясь признать очевидное. И вот очень похоже, что мы достучались. Во всяком случае сегодня было сделано новое предложение ( Read more... )

Экономика, ДемСокира, Хорошие новости

Leave a comment

Comments 8

macrophage_ua November 21 2018, 20:01:50 UTC
Так вот к чему все были пляски. И опечаточка очень показательная "в 20220-м году"

Reply


vasylb November 21 2018, 21:14:44 UTC
// Все остальные с 01.01.19. переходят на НнВК. Перешедший на НнВК бизнес соглашается на авансирование НнВК в объеме 50% от налога на прибыль за прошлый год.

Охєріти можна. Який ще нафіг АВАНС ПнВК??? З якої радості, на якій підставі??? Його за визначенням бути не може. Це ж терба таке блядство придумати??? ДФС буде зобов'язана повернути його назад по заяві платника податку, яку він зможе написати на наступний день.
І взагалі, що значит "бизнес соглашается"??? ЦЕ ЯК?!!! А хто не згодний - продовжує платити податок на прибуток???? Офігенне "спрощення" для ДФС і країни вцілому: консультати, ведучі семінарів/тренінгів, аудитори, інспектора ДФС аплодують стоячи...

Ну і цим обкуреним "реформаторам", схоже, насрати на п. 4.1.9 податкового кодексу:
"стабільність - зміни до будь-яких елементів податків та зборів не можуть вноситися пізніш як за шість місяців до початку нового бюджетного періоду, в якому будуть діяти нові правила та ставки."
Ми ж розумні, добрі, благородні... нам можна срати на закони...

Reply

ibigdan November 21 2018, 21:57:46 UTC
> Який ще нафіг АВАНС ПнВК??? З якої радості, на якій підставі???

его предложила ассоциация бизнеса, как компенсатор потерь на первый период.
сама, добровольно.
потому что очень хочет НнВК.

Reply

vasylb November 21 2018, 22:15:22 UTC
Яка ще бізнес ассоціація??? Придумали собі якусь кишенькову, щоб говорити ніби так хоче бізнес ( ... )

Reply

ext_4449133 November 22 2018, 08:06:07 UTC
Знаєте оце схоже на чергову спробу "запиздіти" пнвк "турботами про втрати бюджету", але цього разу "зі сторони бізнесу". Тіпа "айяйяй, вам же точняк не вистачить коштів і ви їз видоіте з нас, я ванга, тому нахуй нахуй ваш закон"

Reply


Leave a comment

Up