Іван Сила

Sep 27, 2013 11:58

На минулому тижні дізнався, що вийшов фільм Віктора Андрієнка "Іван Сила". До того не знав, що фільм взагалі знімається, ну й звісно, не знав про кого фільм. Перша думка була - фільм про Івана Піддубного, але виявилося ще цікавіше!


Read more... )

Leave a comment

Comments 3

kumglv September 28 2013, 00:03:49 UTC
Знаю про ситуацію зсередини тому дозволю собі висловитись досить різко. Цей фльм як і все в цій країні що робиться за державний кошт - повне Г. Режисер-дилетант, без досвіду і організаторських здібностей, нав"язані згори актори типу Сумської, десятки разів перенесені строки виходу, повний аврал з монтажем, наплювательське відношення до деталей (помилки в тексті там де в кадр потрапляють написи словацькою, несумісності, спроби замалювати комп"ютерною графікою те що не вдалось (не вистачило часу) зняти камерою) тощо. Типово українське кіно я б сказав

Reply

horbal September 29 2013, 10:37:25 UTC
Це Андрієнко дилетант? Принципово не погоджуся. Стосовно ге чи не ге - подивлюся фільм і складу свою думку :)
Я, звісно, можу вас, як інсайдера зрозуміти, бо прекрасно уявляю, які скандали і конфлікти можуть бути під час зйомок (особливо у нас :)) Ну, і врешті те, що ви знаєте інформацію з середини, і всі ті можливі недоліки, яки ви згадали, зовсім необов'язково означає, що фільм в результаті поганий. Судячи з трейлера - навпаки. Але ще раз скажу - зможу мати думку після того, як подивлюся фільм.

Reply


serye_budni June 22 2015, 22:44:13 UTC
Поздравляю с Днем Рождения) Желаю желаемого и в три раза)

Reply


Leave a comment

Up