Азійські вечори, або Бульйон тече в наших жилах

May 31, 2009 00:20

Розігріти в глибокій сковороді олію.
Спасерувати на ній товчений зубчик часнику до потемніння.
Влити 2 ст. ложки соєвого соусу і 1 ст. ложку мірін*.
Додати мелений імбір (до смаку).
Влити півсклянки води і закип'ятити.
У соус покласти рисову локшину**Протушкувати на невеликому вогні без кришки, поки локшина не забере майже всю рідину ( Read more... )

キサクク, blóðnasir, кулінарне

Leave a comment

Comments 11

(The comment has been removed)

hector_von_kyiv May 30 2009, 22:15:10 UTC
Один з базових смакових інгредієнтів східноазійських кухонь: різновид солодкого рисового вина.

Reply


diversey_ua May 30 2009, 22:09:37 UTC
а бацила?

Reply

hector_von_kyiv May 30 2009, 22:23:06 UTC
В бога і в начальства :)

Reply


kruzhechok May 30 2009, 22:19:20 UTC
а я мєждупрочім тоже сьодня хтіла зробити тіпа суші. але не стигла все зібрати докупи, як воно непомітно з'їлося.(

Reply

hector_von_kyiv May 30 2009, 22:23:24 UTC
Суші - це довго і скушно :)

Reply

kruzhechok May 30 2009, 22:28:51 UTC
то я, мабуть, так і подумала.)

а про той маганчик на либідській багато чула. його дуже важко буде знайти людині з топографічним крєтінізмомо у важкій формі?

Reply

hector_von_kyiv May 30 2009, 22:32:16 UTC
Важкувато :) Думаю, краще спитати когось уже на місці. Загальний орієнтир: весь час уперед і вправо.

Reply


rysika May 31 2009, 05:18:04 UTC
товсту рисову локшину ми брали в Вестлайні, а не в Сільпі

Reply

hector_von_kyiv May 31 2009, 07:41:50 UTC
Хіба? Блін, забув :)

Reply


Leave a comment

Up