Історія однієї куртки: 4 роки і 5 хвилин

Jan 22, 2015 23:33


Мені поскаржилася Вікторія Шевченко "На одному дереві вже роки з чотири куртка висить, десь на рівні 3-4 поверху. Вигляд жахливий"



13 січня я відправив звернення у 1551 про куртку, яка висить високо на дереві як сміття.
19 січня прийшла відповідь "на даний момент прибрати мокру і важку куртку, яка зачепилася на гілляках дерева неможливо. Висота близько 4-го поверху. Виконати дані роботи можливо тільки за допомогою спецтехніки." - пишу що це відписка.
21 січня прийшла та сама відповідь "на даний момент прибрати мокру і важку куртку, яка зачепилася на гілляках дерева неможливо." - пишу, що це знову відписка і копіпаст.
22 січня прийшла відповідь "НА ДАНИЙ МОМЕНТ СИЛАМИ ПРАЦІВНИКІВ ЖРЕО НЕЗРОЗУМІЛУ РІЧ СХОЖУ НА КУРТКУ ЗНЯТО З ДЕРЕВА ПЕРЕД БУДИНКОМ" - дякую працівникам ЖРЕО за якісно виконану роботу.

Написати заяву - 3 хвилини, написати 2 відповіді на відписки - 2 хвилини. Отже усього - 5 хвилин, і проблему вирішено. 4 роки куртка висіла, і для того, щоб зняти її знадобилося якихось 5 хвилин!

За 4 роки висіння цієї куртки на дереві жоден з численних мешканців будинку не написав про це звернення на 1551! ЖОДЕН!

Я ту куртку взагалі не бачив - це не мій будинок, і мені в принципі мало би бути по барабану. Написав я це з однією метою, аби донести до вас наступне:

ЛЮДИ!!! Пишіть звернення у 1551!!! Це легко і дуже часто дієво. Ну невже складно на 5 хвилин відволіктися від улюбленого фейсбучеку і написати у 1551 про щось, що вам не подобається?

http://map.1551.gov.ua/index.php/main/request/%D0%A1-1033

Моя сторінка на Фейсбук 

15-51, не будьте байдужими

Previous post Next post
Up