Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
grzegorz
Книги по кулінарії
Jun 07, 2020 20:27
Як на мене, найкраща з тих, що я читав, є
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking
https://www.goodreads.com/book/show/545917.James_Beard_s_Theory_Practice_of_Good_Cooking
(
Read more...
)
еда
,
книги
Leave a comment
Comments 10
ovimu
June 7 2020, 20:54:25 UTC
Доцяк, Клиновецка, Франко, Украинская кухня 1960г.
Reply
(The comment has been removed)
ovimu
June 8 2020, 09:00:26 UTC
Слышь ольгинская боевая обезьянка, что ты тут забыла
Reply
(The comment has been removed)
Thread 10
ueartemis
June 8 2020, 15:11:34 UTC
Дотичне питання: я вже кілька років шукаю рецепт легендарного харківського борщу на пиві. Рецепт точно існує, бо про нього в інтерв'ю згадували два фахівця з кулінарії.
Reply
ovimu
June 8 2020, 18:08:06 UTC
Вместо бурякового кваса возьмите пиво и будет вам счастье )
Reply
Leave a comment
Up
Comments 10
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Leave a comment