У Моркви на кухні

Jun 23, 2010 11:03

Що може бути краще відновлення старих добрих традицій? У Львові у нас була смачнюча традиція кулінарних паті. Зазвичай вона полягала в тому, що одна нещасна жертва парилась кілька годин на кухні, а потім приходив натовп голодних гоблінів і поїдав плоди трудів за 20 хвилин. Але деколи традиція вигиналась таким хитромудрим способом, що усі ці гобліни ( Read more... )

діар френдс, морквяні причуди, футбольне, кітченнах

Leave a comment

Comments 56

sparrow_hawk June 23 2010, 08:07:46 UTC
мням

так голубців закортіло

Reply

green_carrot June 23 2010, 08:14:50 UTC
Вже закінчились :))

Reply


(The comment has been removed)

green_carrot June 23 2010, 08:15:36 UTC
А як же ж без нього? :))

Reply

(The comment has been removed)

green_carrot June 23 2010, 08:22:01 UTC
А мені от якраз яблучний і не смакує...Беру тільки коли нема ні полуничного, ні ванільного...
Смаки :))

Reply


igra_bez_ognya June 23 2010, 08:18:51 UTC
оце ж бо рік минув з моменту приготування чанахів на кухні водоканальщини стрийської, а фоточєг так і не було, як і оповіданнячка про них хоча б малюсінького
(((

Reply

green_carrot June 23 2010, 08:22:52 UTC
Вот я аж засмущалась...Шо правда не було7 Мені здається хоча би в спільноту "водоканальщина постили"...
Треба поритись. В мене в компі нічьо не прападає :))

Reply

igra_bez_ognya June 23 2010, 08:56:30 UTC
нєа (((

Reply

green_carrot June 23 2010, 09:48:59 UTC
виправлюсь :)

Reply


the_next_point June 23 2010, 08:20:38 UTC
коняк на честь Мессі:))

Reply

green_carrot June 23 2010, 08:23:30 UTC
ДА!
Як передчуття майбутніх ігор Аргентини, так би мовити :))

Reply


(The comment has been removed)

green_carrot June 23 2010, 08:25:14 UTC
Такі, як в нас вийшли, навіть тобі б сподобались. Легкі та мовби тануть в роті :)
А правильний плов - це дуже нелегка справа. Такому кулінару, як я, до неї можна приступати, так би мовити, тільки після другої сесії :))

Reply

(The comment has been removed)

green_carrot June 23 2010, 08:33:20 UTC
Якшо елементарно - значить не плов.
Бо правильний плов робиться з спеціально відібраної баранини, з курдючним салом і в казанку. А не чік-чік за півгодини з першого ліпшого, шо лежало в морозилці :)
Це я як читач однієї снобської кулінарної спільноти кажу :)

Reply


Leave a comment

Up