Що може бути краще відновлення старих добрих традицій? У Львові у нас була смачнюча традиція кулінарних паті. Зазвичай вона полягала в тому, що одна нещасна жертва парилась кілька годин на кухні, а потім приходив натовп голодних гоблінів і поїдав плоди трудів за 20 хвилин. Але деколи традиція вигиналась таким хитромудрим способом, що усі ці гобліни
(
Read more... )
Comments 56
так голубців закортіло
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Смаки :))
Reply
(((
Reply
Треба поритись. В мене в компі нічьо не прападає :))
Reply
Reply
Reply
Reply
Як передчуття майбутніх ігор Аргентини, так би мовити :))
Reply
(The comment has been removed)
А правильний плов - це дуже нелегка справа. Такому кулінару, як я, до неї можна приступати, так би мовити, тільки після другої сесії :))
Reply
(The comment has been removed)
Бо правильний плов робиться з спеціально відібраної баранини, з курдючним салом і в казанку. А не чік-чік за півгодини з першого ліпшого, шо лежало в морозилці :)
Це я як читач однієї снобської кулінарної спільноти кажу :)
Reply
Leave a comment