Еро-між-націонал: погляд впритул

May 16, 2014 14:17

(три роки назад писала дуже відверту статтю, яка так і не вийшла друком. Тож вивішу її тут, аби не пропадати добру)

Мені 27 (уже майже 30:(... ), я приваблива і я мандрую по світу сама автостопом. «Тобі не страшно?» - це те питання, яке мені задають найчастіше. Друге питання таке: «Ти не боїшся, що тебе зґвалтують ( Read more... )

женскоє, чим би дитя не тішилося, член, сєкас, гендер, жизнєнноє, мандрівки

Leave a comment

Comments 4

marin_esku May 16 2014, 22:43:36 UTC
Класна стаття! Чого так довго ховала? =))

У мене був досвід майже-сексу з турками. Ще будучи школяркою 14-15 років я двічі їздила до Туреччини на традиційний шезлонговий відпочинок. І за два тижні перебування там встигала закрутити шури-мури щонайменше з двома-трьома хлопцями. Я з ними їздила по дискотеках, лишалася на ніч у будинку аниміторів, ходила на нічні побачення на пляж. І вперто зберігала цноту =)
Тобто, ми цілувалися, мали такий-сякий петінг, але як тільки діло доходило до справи, я вперто казала "ноу" - і вони зупинялися. Вмовляли, благали, але жодного разу не дозволили собі перейти встановлену мною межу.
Зараз я думаю - ото дурна, так дражнити гарячих турецьких хлопців. Я ж їх розпалювала будь-здоров як. Але чогось була впевнена у їх порядності і не боялася.

Reply


s0rka May 17 2014, 05:46:20 UTC
Настю, дякую за статтю!
Згадала свій стоп український.. Коли стопила сама - більшість чоловіків або шуткували на теми сексу, або розпитували, або пропонували, або вели розмови , або намагалися поцілувати чи полапати. А я ще тоді була досить наївна з думкою, що напевно це я якось таку увагу притягую.

Reply


automnal_fleur May 17 2014, 14:03:21 UTC
Класна стаття! Шкода, що швидко скінчилася По спілкуванню з різними чоловіками почала мріяти сама про сербів чи хорватів, а греки були такі гидко-приторно-пошлі і через 5 хвилин розпускали руки. Беееее...

Reply


katena_ukr7 May 19 2014, 13:07:40 UTC
Цікаво))))

Reply


Leave a comment

Up