про продажних дівок

Sep 25, 2010 22:06

Недавно gontas  штовхнув воза щодо продажних українських дівок.
Як ілюстрація - останні сіські мєсяца у Тьоми в жж, де якісь київські курви, замість того, аби клацнути свої цицьки на фоні килима у своїй хрущовці, вилізли і роздяглися на Майдані. Тим самим породивши коментарі такого штибу: "В Киеве походу все телки раздеваются. Наверное там можно неплохо отдохнуть".
Ось дала б в морду. Серйозно.
По ходу, нашим дівкам від безнадьоги дах рве. Але внутрішньої культури і гонору не вистачає задіяти задля досягнення мети щось, окрім тіла або смазливої морди. Ну, але це ж і культивується уже дуже давно. Нескоро заговоримо про рівноправ'я і про те, аби жінку перестали розглядати виключно як м'ясо для трахання. Про це свідчать хоча б шедеври реклами "Даю в розстрочку до 15ти разів" із зображенням жінки (відзначився Технополіс. До речі, із сайту Сумно? хвоточка бігборда кудись зникла), а також геніальні слогани "Розсунь палички", "Візьми до рота" і "Оближи шари" від Якіторії.
І, що цікаво, жодна ж душа не накатала скаргу кудись (куди?), а лише похіхікують всі потрошку. А що ще лишається робити? Українські жінки - продажне м'ясо, готове облизувати шари і росзувати "палички" задля кращого життя.







женскоє, ідіоти, по колу

Previous post Next post
Up