лижний інструктор-2

May 16, 2015 17:56

Крім того, що пише Ігор, цікаво що за вчора вже вияснилось, що звільнив його таки Абрамовічюс, а Яценюк заявив, що бачив Боровика раз в житті. Враховуючи вертикаль влади - то Боровика по-любе звільняли з міністерства економіки, отже А.А., але С.Б. звинувачує в своєму звільненні і утисках те, про що він не міг знати напевно - прем'єра, навіть як би ( Read more... )

Leave a comment

Comments 7

don_katalan May 16 2015, 18:04:07 UTC
Запасаємось поп-корном :)

Reply

gloria_ma May 16 2015, 18:24:15 UTC
це як жителі Донецька весною 2014, які відчували себе глядачами?
тільки не це

Reply

don_katalan May 16 2015, 19:53:30 UTC
Я не в тому сенсі :(

Reply


nik_adams May 16 2015, 18:55:31 UTC
Ні, ну от коли в міліцію чи в армію на роботу приймають чи навіть на навчання до відповідного вузу, то перевірку проводять навіть родичів до десятого коліна, довідки на судимість, характеристики з попередніх місць роботи. Невже ж заступника міністра ніхто не перевіряє, та ще й такого що більше по закордонах живе. Де СБУ, де контррозвідка? Це ж не клоун Слісарчук, обов'язково мали б перевірити.

Reply

gloria_ma May 16 2015, 20:03:53 UTC
хз. таке враження, що нє. або не всіх, або не зразу.

Reply


yaceya May 16 2015, 23:25:23 UTC
Якщо він поступив на програму L.L.M. в Гарварді і успішно відучився той рік, то в результаті йому дали саме гарвардський диплом L.L.M. Те що у нього був інший диплом магістра з права нічого не міняє - гарвардський диплом залишається гарвардським дипломом.
Якщо хочете сказати що він не отримав гарвардський диплом, показуйте що він або не вчився за цією програмою (а вчився деінде), або недовчився (як це було зі Зваричем).
Ну зайдіть на гарвардський сайт і подивіться - вони саме дають L.L.M. за рік тим, хто або мав J.D., або мав закордонного магістра. І Гарвард свій диплом визнає, і для роботодавців американських корпораціях саме цей диплом і є головним з точки зору освіти кандидата.

Reply

yaceya May 16 2015, 23:31:35 UTC
p.s. І в наведеному вами скані написано не те що він "вийшов з тим самим статусом, що і увійшов", а що він отримав LLM (degree received). Він саме отримав Гарвардський LLM.
Якщо ви прийдете зі своїм мастером і просто повчитесь курсам за вашою спеціальністю, вам не напишуть що ви отримали мастера в подібній виписці. Вам просто скажуть що ви провчилися таким то курсам. Якщо ви отримаєте іншого мастера, вам це і напишуть. Це дуже різні ситуації. В першому випадку ви вийшовши можете казати роботодавцю що у вас мастер від цього університета, а в другому - ні.

Reply


Leave a comment

Up