лижний інструктор-2

May 16, 2015 17:56

Крім того, що пише Ігор, цікаво що за вчора вже вияснилось, що звільнив його таки Абрамовічюс, а Яценюк заявив, що бачив Боровика раз в житті. Враховуючи вертикаль влади - то Боровика по-любе звільняли з міністерства економіки, отже А.А., але С.Б. звинувачує в своєму звільненні і утисках те, про що він не міг знати напевно - прем'єра, навіть як би той бачив його не раз в житті, а десять.
Це, як мінімум, ознака досвідченого інтригана. Як мінімум.
Мішенню розв'язаної галасливої кампанії стає вже сам Прем'єр, а Уряд іде за ним поїздом. Тобто, всі в гівні незрозуміло за що.
Дуже майстерний удар, що б'є по іміджу Уряду в цілому і особисто по Прем'єру. В середині країни - так точно.
Судячи з виходу локального фейсбук-срача з нету на широкі маси, на тб - вигідно Жопо-блоку і ЮВТ.
Значить, країні невигідно.
Він збирається повернутись на роботу? Судячи з заяв - так. Щоб працювати з тими, кого облив гівном по самі вінця?
Це що - жарт такий? Хто схоче працювати в команді з інтриганом? Що можна напрацювати в такій команді, крім лайна?
А те, що пише Ронович взагалі робить картину ще цікавішою.
А звернули увагу на те, як вчасно з'явилось фейк від імені Саакашвілі? Якщо це все не одна кампанія по дискредитації Уряду - то що тоді?
Інтереси зійшлись спільні: внутрішніх політичних інтриг - ЮВТ, агентів впливу - Кремлівський блок і або прямо агентів Хуйла - Боровика і Слави Рабіновича, або просто авантюристів, бажаючих срубіть дєньжат с тупьіх хахлоф по-льогкому.
===========

Ігор Ронович
А тепер серйозно про сашу боровика (в продовження вчорашнього поста https://www.facebook.com/khoojovyylviv/posts/1635440850008457)
Не знаю хто і де нарив цього "професіонала", але твітеро-фейсбучна аудиторія вперше дізналась про його існування з постів російського псевдоопозиціонера-клоуна слави рабіновича. Того самого слави рабіновича, який хоронив путіна і в унісон з іншими псевдоопозиціонерами типу ілларіонова розказували нам як вигідно здатися і прийняти умови путіна.
... але мова не про рабіновича. мова про сашу боровика, якого піарив пан рабінович.
завдяки пану рабіновичу і іншим особам (того ж пулу) було створено декілька міфів, які я буду зараз розвінчувати.
Хто такий саша боровик?
"Офіційна" піар-біографія цієї особи розказує, що саша боровик народився у Львові (тим самим відкладаючи в мізках аудиторії, він має українські корені), далі офіційна біографія замовчує півжиття аж до "навчання в Гарварді". Бо є що замовчувати, оскільки руйнується піар-міф про звязок з Україною, Насправді, саша боровик до Львова має тільки те відношення, що він тут народився.
Жив він в Росії і закордон втікав з Москви
http://web.stanford.edu/dept/fren-ital/opinions/sasha.html
В цьому сенсі дуже дивним виглядають мотиви саші, який по словах власних піарщиків, заробляв квадраліони доларів в багатів гейропі і кинув все, щоб волонтерити на 6000 грн в Україні.
А ще дивнішим виглядають мотиви робити те, чим він займався - розрахунками репарацій проти країни, в якій він виріс і етнічним представником якої він є.
Бо репарації - це не борг путіна чи російської олігархічної системи, це борг, який впаде на плечі російського суспільства на багато десятків років.
Тобто виходить, що саша боровик взявся боротись зі своїм народом, кинувши для того престижну роботу з зарплатою півквадральйона доларів.
Хоча... після зробленого "розрахунку" методом аналогів з Кувейтом, який абсолютно не підходить в даному випадку, про що юрист саша не міг не знати, мотиви стають більш зрозумілішими. Бо свідоме завалення справи - це теж мотив.
Крім того не будем забувати, що саша боровик, займаючись розрахунками репарацій, очевидно мав доступ до важливих документів (доказів), які підтверджують провину путінського режиму.
У мене немає фактів того, що саша боровик тупо шпіонив, але свідоме викривлення біографії, відсутність аекватних пояснень своїх мотивів, і неадекватний результат у вигляді неадекватного і юридично нікчемного розрахунку репарацій, наштовхує на пошук реальних мотивів і версію, яка викладена вище.
Далі в офіційній біографії цієї людини значиться, що він закінчив Гарвард.
Не знаю наскільки ця інформація відповідає дійсності, але я знайшов ось таку довідку про освіту боровика на одному із сайтів.
http://hrabro.com/wp-content/uploads/LLM.jpg
Сайт не викликає довіри, але оскільки добавлена довідка про навчання боровика, то нашим можновладцям не заважало б перевірити справжність цієї довідки і реальність гарвардської освіти боровика.
Згідно цієї довідки навчання в гарвардському університеті не підвищило статут студента. Він як прийшов в університет з освітнісм статусом LL.M, так і пішов з нього в цьому ж статусі. Тобто людині дали довідку, що він провчився в Гарварді, а це далеко не диплом Гарварда. Зважаючи на оцінки це цілком логічно...
Я не маю довіри до сайту на якому викладена інформація про освіту боровика, але зважаючи на наявність документу, цю інформацію варто було б перевірити. І перевірити цю інформацію варто було б також по тій причині, що боровик приховує інформацію про своє життя і освіту до моменту "отримання" освіти Гарварда.
Далі офіційна біографія боровика говорить про те, що він працював в компанії майкрософт.
В інтернеті є дійсно така інфа:
http://www.zoominfo.com/p/Sasha-Borovik/1128437399
Але інформації про боровика чомусь на сайті майкрософта немає, немає згадок про наявність посади, яку ніби-то обіймав саша боровик
"Public Sector Lead Attorney for Europe, Middle East and Africa At MS Legal Department"
Наскільки я розумію, судячи по назві, це мав бути серйозний підрозділ майкрософта, а його керівник мав гуглитись в якигось інтервью, чи просто на сайті майкрософта.
Але ніякої згадки про перебування боровика в майкрософті гугл не видає.
Зате видають таку інформацію якісь "дикі" сайти, які називають боровика такоє і боровКО. Тобто ймовірність того, що така інформація потрапила на сайти з офіційних джерел майкрософта - дуже мала.
https://www.google.com.ua/search…
Питання:
1) звідки потрапила інформація на сайти, які підтверджують перебування боровика в майкрософті?
2) боровик там взагалі працював?
Далі офіційна біографія боровика розказує що він працював в компанії Akamai, де заробляв квадральйони євро.
Вперше інформація про те, що боровик працює в Akamai зявилася в пості слави рабіновича. Пост від 25.09.2014
https://www.facebook.com/slava.rabinovich.9/posts/755685357826114
В той же час в торговому реєстрі Мюнхена значиться, що боровик призначений на посаду 24.10.2014.
• Alexander Borovik, München, Syndikus (ab 24. Oktober 2014)
Тобто боровик писав про Akamai не працюючи там.
Згідно німецького законодавстства адвокатом Syndikus (адвокат) може бути далеко не кожен юрист. Для цього треба мати щось накшталт посвідчення адвоката і бути зарєєстрованим в реєстрі адвокатів.
Станом на зараз в реєстрі адвокатів Anwaltsverzeichnis адвокат боровик не зареєстрований.
Злишається тільки здогадуватись яким чином боровик здобув посаду адвоката в такій компанії не будучи адвокатом...
Але похоже те, що боровик робив в Україні (кічився лівими посадами - https://twitter.com/aivaras_aivar…/status/598973226266525696) він вже випробвав закордоном.
Згідно того ж торгового реєстру боровик був звільнений з посади в Akamai 05.05.2015
HRB 129886:Akamai Technologies GmbH, Garching, Landkreis München, Parkring 29, 85748 Garching./Ausgeschieden: Geschäftsführer: Borovik, Alexander, München, *07.04.1968.
Тобто всі розмови про те, що Айварас бреше, якісь скріни про те, що боровик був замміністра просто не відповідають дійсності і є туфтою.
Боровик апріорі не міг бути замміністра, бо працював в той час в Akamai.
Тобто все таблички, візитки і інші понти були нічим іншим як понтами.
(дякую за надання інформації по цьому блоку X.München @dd81927)
І ще у всій цій історії мене бентежить нездорова реакція так званого "експертного середовища", яке в один голос почало захищати нікому до цього не відомого боровика і непонятно звідки викопаного боровика. + обвязковий виступ цього ж ображеного персонажа в програмі "імбіцили для імбіцилів" на ригівському 112 каналі.
Один з таких яскравих прикладів наведу нижче:
https://www.facebook.com/gerard.roland.988/posts/1435554223414589
Якийсь американський професор ні з того ні з сього взявся захищати сашу боровика (зважаючи на реальну біографію: що видатного він зробив щоб його захищати?), розпливаючись компліментами по дрєву...
Як бачите на пост професора відреагувала лише 1 підпищик професора, бонікому не цікаво хто такий саша боровик і що він зробив, тобто пост явно призначений не для аудиторії фейсбук-читачів професора, а призначений для формування нашої з вами думки, що підтверджується кількістю репостів.
Тобто хтось спеціально замоляє такі пости, формуючи громадську думку в Україні.
Питання:
1) Хто той дирегент, що так майстерно маніпулює експертним середовищем в різних країнах, стараючись видати посереднього спеціаліста (не завжди і не в усьому чесного) як великого професіонала?
2) Хто такий саша боровик насправді?
Previous post Next post
Up