Кредитна історія

Jan 24, 2011 12:43



Нещодавно придбали авто в кредит. Сподіваюсь, наш досвід стане комусь в нагоді.

Read more... )

Буденне

Leave a comment

Comments 4

sorry_gregory January 24 2011, 12:33:22 UTC
А можна недискретно поцікавитись: а як ви плануєте облаштовувати своє власне сімейне гніздечко? Себто як у вас із житлом?

Reply

galynka_malynka January 25 2011, 09:02:03 UTC
Запитання досить цікаве, як і наша ситуація. Власного житла не маємо, але знімати теж не доводиться. Живемо окремо в пристойній квартирі в престижному місці. Єдина незручність - квартира не власна. Є ще родичі які постійно зазивають жити з ними (ми з чоловіком обоє місцеві). Але окремо якось краще. Перед придбанням авто обдумували варіант придбання власного житла, але вирішили, що з нашою ситуацією купувати однокімнатну квартиру в кредит сенсу немає. А поки заробимо на двокімнатну, кредит за авто вже погасимо. Паралельно намагаємось продати кімнату в комуналці. Цікавляться переважно батьки студентів але процес продажу затягуєть через відсутність програм кредитування під придбання подібної житлової нерухомості, а викласти 200 тис. грн. відразу зараз мало хто готовий, незважаючи на заманливі перспективи отримати разом з кімнатою Київську реєстрацію та усі пов'язані з нею пільги. Наразі обдумуємо варіант продажу у росрочку. Якщо знайдемо для цього безпечний з юридичної точки зору спосіб - з літа будемо пропонувати такий варіант ( ... )

Reply


sorry_gregory January 25 2011, 10:45:34 UTC
Зрозуміло, дякую за вичерпну відповідь ( ... )

Reply

galynka_malynka January 25 2011, 14:37:21 UTC
Зараз банки зобов'язані надавати інформацію, якою буде остаточна вартість кредиту при дотриманні графіку погашення.
А от ситуація з незнайомою панянкою зовсім незрозуміла. Як їм вдалося отримати кредит на квартиру в сумі 60 тис., а витратити на неї всього 40? Нормальні банки дають кредит не більше ніж на 70% відсотків від вартості квартири. Отже, вони обдурили банк, а банк обдурив їх. Усі мають бути задоволені.

Reply


Leave a comment

Up