Карантин триває, а отже час для експериментів на кухні і досі знаходиться))))
Цього разу шукала цікавий рецепт випічки з гарбуза і знайшла))))
Дуже люблю гарбузовий хліб. Його рецепт вже описувала
отут, єдине, що зараз я його вже роблю без яєць.
Але то хліб, а хотілося спробувати щось здобне. Поекпериментувавши винайшла свій рецепт гарбузово-шоколадного кекса.
30 г. пресованих дріжджів
1 склянка води, можна молоко
1 склянка цукру, якщо любите солоденьке, то кладіть більше
250 г. гарбузового пюре
олія
сіль, ванільний цукор
1 ст. ложка какао
Замісити тісто, розділити його на 2 частини, в одну додати какао. Дати підійти.
Далі розкатуєте гарбузове тісто, мастите його джемом, в моєму випадку це було яблучне варення, можна обійтися і без нього. Зверху кладете розкатаний пласт тісто з какао і формуєте рулет.
Готові вироби змастити розтопленим маслом і посипати корицею
Випічка смачна, має цікавий смак і дуже гарно виглядає)