Цього року вродило багацько гарбузів, як декоративних так і звичайних і навіть гігантських. Звісно, що починаєш думати, що ж з них такого приготувати та починаєш шукати цікаві рецепти.
Вирішила спробувати спекти гарбузовий хліб. Перша спроба це завжди експромт, ти точно не знаєш, що з того вийде та що в якій кількості краще покласти.
Тож моя перша спроба. Вийшло досить таки цікаво і смачно, а мені ще страшенно сподобався жовтий колір.
1 склянка сироватки, води чи молока
30 г. пресованих дріжджів
1,5 чайної ложки солі
1 яйце
2 столові ложки олії
пюре вареного гарбуза, додавала на око, то скільки покладете, головне не перестараєтеся
борошно, теж скільки тісто візьме
Смачного)))
Хочу спробувати ще зробити гарбузовий здобний хлібчик, то ж ще поекспериментую))))