Експерементальна кухня

Oct 17, 2010 02:36

Прийшов додому пізно і голодний. Готового нічого небуло, а із продуктів лише кілька курячих філейок, пара яєць, жменька дрібних печериць і картопля-цибуля-морква. І замість того, щоб посмажити яєшню, ну чи в крайньому випадку, картоплю, я вирішив приготувати щось.

А щоб не було нудно поночі тусуватись на кухні, то вирішив викласти детальний рецепт ( Read more... )

їжа, люблю коли смачно, експерементальна кухня, кривими добрими руками, рецепти, кулінарія, фото

Leave a comment

Comments 6

(The comment has been removed)

drivaner October 17 2010, 11:02:42 UTC
ой та ладно, прям таки геній :)
але приємно )

Reply


rlomkkko October 17 2010, 07:38:09 UTC
wow
завтра таке певно робитиму
а нині на вечір в планах банош, і, якщо скінчиться борщ, грибна юшка
та, що розповідав тоді...)

Reply

drivaner October 17 2010, 11:02:58 UTC
потім розкажеш чи вийшло, мені ж цікаво :)

Reply


ultra_me October 18 2010, 17:02:57 UTC
от уже фанатзьор! а я боюсь експериментувати)) без рецепту готую лише страви, над приготуванням яких набила руку)

Reply


zybastuk89 October 20 2010, 11:33:49 UTC
блін, я в шоці. буквально вчора готувала те саме, думаючи,що це я винайшла рецепт. Лиш з тією різницею,що замість курятини в мене була тушена свининка, а до начинки я ще додовала столову ложку сметани і чайну гірчиці- для пікантності.і слоїв дерунового торта в мене було більше)

Reply

drivaner October 20 2010, 11:59:22 UTC
думаю таке вже придумано давно, просто ми не вкурсі.
теоретично дуже схоже на якусь східноєвропейську кухню, на крайняк балканську.

Reply


Leave a comment

Up