Що ж, мої експерименти з полуницею продовжуються... Салат "капрезе" вдався на славу, італійське натхнення ще не пройшло, тому вирішила я додати полуницю до песто і вуаля - беліссімо ! Мені сподобалося як все гарно поєдналося з томатами, і вкрило своєю смакотою брускетту. Ех, це поетичне літо. Смачного вам :)
Відправляю рецепт на (
Гастрономические путишествия )
Comments 4
Reply
Меня вообще что-то тянет на итальянскую кухню, то капрезе, то брускетты. но хочется готовить аутентичные блюда, а в интернете все на кучу. Не подкинешь варианты каких-либо пирогов или блюд из телятины, с аутентичными названиями. Например я слышала есть такой вкусный торт террино, или я ошибаюсь?
Reply
Reply
Reply
Leave a comment