,Попрігашка / Poprigash

Nov 20, 2013 19:05

Це слово дуже звучить смішно, але майже жодне застілля на Закарпатті без цієї страви не відбувається. Воно походить від закарпатського слова "поприга",що в перекладі означає "перець" (паприка). Це чисто угорська закуска , як до горілки , так і просто для поціновувачів смачного і пікантного сала. Ми ж - закарпатці, не могли не перейняти цей рецепт, ( Read more... )

сало, закарпатская кухня, appetizers, специи, венгерская кухня, свинина, snacks, pork, закуски

Leave a comment

Comments 12

suntoriya November 20 2013, 18:31:46 UTC
Оксанка, получилась красотень)))))) И сало я люблю))

Reply

delissimo November 20 2013, 19:29:22 UTC
Спасибо большое. Я его без него никак, люблю в разных вариациях :)

Reply

t_brenon November 20 2013, 21:10:16 UTC
І я сало люблю))) Всі нормальні люди люблять сало)))

Reply

delissimo November 20 2013, 21:18:18 UTC
Шо точно, то точно!

Reply


sago_cuisine November 21 2013, 06:16:55 UTC
Спасибо за рецепт, утащила! Сало мы очень уважаем:)

Reply

delissimo November 21 2013, 08:44:06 UTC
Буду очень рада, если пригодится :)

Reply


oksix November 21 2013, 18:09:01 UTC
о!!! це мій улюблений вид сала, обожнюю)

Reply

delissimo November 21 2013, 18:21:43 UTC
Я Вас розумію! :)

Reply


igorkritskiy November 22 2013, 15:07:10 UTC
Сейчас делаю по вашему рецепту! Завтра буду результат пробовать.

Reply

delissimo November 22 2013, 17:29:18 UTC
Держу за попригашку кулаки :)

Reply

igorkritskiy November 23 2013, 17:34:05 UTC
Спасибо за рецепт! Все удалось! Главное готовится быстро!

Reply

delissimo November 23 2013, 21:16:58 UTC
Очень рада, что Вам понравилось :)

Reply


Leave a comment

Up