Гарбузові ньоккі з петрушкою, м*ятою та часником / Pumpkin gnocchi with parsley, mint and garlic

Oct 29, 2013 20:28

Originally posted by zoryanchik at Монообеды.3 сезон.ТЫКВА!

Хтось ,як я, називаю цю страву - «ньокі», а дехто величає їх «галушками». Яку б чудесну назву вони не носили, смак від цього не змінюється. Смачно, особливо , якщо використовувати такий прекрасний інгредієнт , як ГАРБУЗ. Імпровізацією було використання м’яти - і я не помилилася, вона дещо освіжила цю ( Read more... )

vegetarian, вегетарианская пища, italian cuisine, итальянская кухня

Leave a comment

Comments 2

foodfm October 30 2013, 07:18:24 UTC
О, я сегодня тоже ньокки буду делать. только из рикотты. А по названию украинскому я подумала, что ньокки какие-то арбузные :))) сразу подумала, как это может быть. А это оказывается тыква :)))

Reply

delissimo October 30 2013, 19:24:46 UTC
Я видно забыла на русский перевести :)
Ньокки с рикоттой - обожаю. Очень нежные получаются

Reply


Leave a comment

Up