Leave a comment

Comments 7

lil_kinky June 18 2009, 07:13:34 UTC
Jaj de édes ez a kép istenem.:)Az élményekhez annyit,h remélem hamar megérkezik a Misha-fotód.:)

Reply

deanawinchester June 18 2009, 08:55:47 UTC
Én is remélem! :)

Reply


aliceboca June 18 2009, 10:38:56 UTC
Annyira, de annyira jó volt olvasni az élményeidről (még ha sokáig is tartott ;) ). Pont úgy éreztem, mintha én is ott lettem volna veled! Bár ha ez így lett volna, akkor Jared biztos nem úszott volna meg engem xD Örülök, hogy őt is megkedvelted, s hogy ilyen klassz emlékeid lesznek Misha-ról. Szorítok, hogy minél hamarabb megkapd a képet, mert én is kiváncsi vagyok rá... :)

Reply

deanawinchester June 18 2009, 10:40:48 UTC
Köszi, hogy elolvastad! Igazán örülök, hogy tetszett, a képpel kapcsolatban meg tudod a véleményem...

Reply


(The comment has been removed)

deanawinchester July 10 2009, 15:42:40 UTC
Örülök, hogy tetszett :) Remélem élvezted annyira az olvasását, mint én az írását, mert akkor nagyon jól érezhetted magad közben *lol*.
A fotóhoz meg szurkolok ezerrel :) (btw nem volt akkora élmény fotózkodni vele, ránézni nem mertem, nem hogy hozzáérni xD)

Reply

(The comment has been removed)

deanawinchester July 11 2009, 08:12:05 UTC
Tényleg örülök, hogy élvezted!
Egyébként meg persze, nem olcsó egy ilyen con, de mivel darabosan jönnek a költségek, akár csak karácsonyi, aztán mondjuk szülinapi, húsvéti stb. pénzekből is össze lehet hozni, ha jól összeválogatod a dolgokat. Nekem például maga a conos belépő volt a legdrágább, mind a repjegy, mind a szállás olcsóbb volt, viszont ugye eszméletlen sok időt feccöltem bele, hogy minden smakkoljon. Ugye először a jegyet kell megvenni, ez a legfontosabb... aztán jön a repjegy, a szállást meg úgyis élőben kell fizetni, vagy check-innél vagy check-outnál, szval az már csak addigra kell, mire a con maga van. Nekem is ez volt a mákom amúgy, mert ha minden egyben kellett volna, hát az nem ment volna.
A fotózást meg a zavarom ellenére élveztem, bár Mishával valahogy jobban xD

Reply


Leave a comment

Up