Leave a comment

Comments 4

anaiptol April 21 2020, 19:25:32 UTC
o ką tiktų naudoti vietoj migdolų? namie tik šiaip riešutai, nepjaustyti...

pas mus pyrago lieka. bet žmonių mažiau, na, ir aš žinau, kad kitą dieną tikrai jau nieko naujo nekepsiu, tai ne pro šalį pataupyti:)

Reply

dailona April 22 2020, 15:03:23 UTC
Pasmulkinti riešutai labai tiks. Galima ir be nieko, bet kai kažkas traška - juk visada skaniau! (pasmulkinti paprasta - įdėt į maišelį ir padaužyti kočėlu)

Reply


anonymous March 20 2021, 15:05:10 UTC
Kaip nuotraukoje gali būti šviesios spalvos pyragas jei į sudėtį įeina kakava? Pabandžiau kepti - visiška nesąmonė. Skysta salti košė. Juk logiškai mąstant dedama vos sauja miltų ir 1 kg obuolių, kurie paleidžia sultis kepant, iš kur tas traškumas?

Reply

dailona March 21 2021, 10:00:58 UTC
Visų pirma laba diena ir pradedame aiškintis su pyragu ( ... )

Reply


Leave a comment

Up