Leave a comment

Comments 8

ext_1698936 March 15 2019, 17:37:36 UTC
Ir kaip gyventi be tokių formelių?! :-) Kur ieškoti?

Super receptas, būtinai bus išbandytas. Pagal nuotraukas atrodo labai super, o irgi jau atsirado giminėje diabeto atvejų, tai gerai būt pasiruošusiems.

Reply

dailona March 15 2019, 17:52:48 UTC
Tai jau tikrai - be šitų formelių man nebūtų gyvenimo :D O pirkau kažkada Gariūnuose, kai tik prasidėjo pirmoji keksiukų mados banga. Tada iš nežinojimo pagriebiau pirmas pasitaikiusias. Ir labai nustebau, kodėl tokie plokšti keksiukai jose gaunasi?! Ir tik vėliau įvertinau šitą gėrį.
Bandelės labai vykusios! Ir visai nesijaučia kokosų - kaži kur jie dingsta :)

Reply


anonymous July 16 2019, 15:50:46 UTC
Sveiki,o cukinija nesijaucia?

Reply

dailona July 17 2019, 12:59:21 UTC
Visiškai nesijaučia! Aplamai cukinija yra tokio neutralaus skonio, kad kepiniuose jos neįmanoma identifikuoti :) Bet tam, kad duonelės nebūtų aplamai beskonės, rekomenduoju naudoti prieskonius ir salyklą - viskas parašyta aukščiau :)

Reply

ext_5535223 September 27 2020, 01:01:32 UTC
O kaip tą salyklą pasidaryt? Būtinai kepsiu, ačiū!

Reply

dailona September 27 2020, 08:45:48 UTC
Salyklą pasigaminti nemanau, kad gausis :) Žymiai paprasčiau jį nusipirkti: https://www.delona.lt/mieziu-salyklo-ekstraktas

Reply


anonymous August 5 2021, 18:11:03 UTC
Sveiki, atrodo nuostabios ar esate bandžiusi kitokiais miltais pvz. ryžių, avižų, kukuruzų, migdolų?

Reply

dailona August 5 2021, 21:19:37 UTC
Su kitokiais nebandžiau, bet manau puikiai tiktų ir ryžių, ir avižų ir kitokie. Jei jau su kokosų gaunasi, tai su visais kitais irgi turi gautis :)

Reply


Leave a comment

Up