Leave a comment

Comments 4

Jurate anonymous April 4 2013, 16:00:29 UTC
Nu fantastiskas batonas! Dariau is gero pieno :D
Itariu taps vienu is mano megiamiausiu :)

Reply

Re: Jurate dailona April 4 2013, 18:30:07 UTC
Sakau gi - senamadiškas :)

Reply


Lina anonymous January 22 2014, 13:27:41 UTC
O ar būtini pieno milteliai? Čia tie milteliai kur kavai baltint?

Reply

Re: Lina dailona January 22 2014, 14:24:50 UTC
Man rodos, milteliai kavai balinti yra su kažkokiais priedais, jie netinka kepiniams. O šitie pieno milteliais yra be jokių priedų ir dažniausiai naudojami kepiniams, kitiems patiekalams, štai jie https://www.delona.lt/nugriebto-pieno-milteliai

O dėl jų būtinumo - kaip čia jums pasakius... Žinoma, batonas iškeps ir be jų, tai nėra pagrindinė sudėtinė dalis. Bet skonis ir apskrudimas bus kitoks.

Na, įsivaizduokit, kepam kotletus ir į faršą dedam svogūną. Žinoma, kotletai iškeps ir be svogūno, bet juk su svogūnu skaniau. Va taip ir su pieno milteliais šitame recepte :)

Reply


Leave a comment

Up