робітник засипає у верхній бункер муку,додає туди води та забарвлювача.. Оте все калапуцається лопастями до потрібної консистенції,потім перекидається в нижній бункєр.. Нижній бункєр схожий на мясорубку за принципом дії..За ропомогою гвинта,під тиском, через певну матрицю(за форму вєрмішелі відповідає)тє тісто вже у формі вєрмішелі лізе.. Потім просушка і всьо продукт готовий..
Макарони ж цє єлітний продукт,там і справжні яйця,і мука вищого сорту і ручне приготування.. Їх моя жінка іноді готує..
Деякі поділяють ці два види за товщиною.. Якщо тоненькі-то вєрмішель,більш товсті-макарони..
Ще деякі,взагалі макаронами вважають тількі ті що зварені до напів-готовності тіпа по-італійські..
не знаю, тут в італійських магазинах продають vermicelli - похожі на спагєтті, просто трохи тонші і судя по коробках - состав мало відрізняєцця (хотя канєшно з домашньой лапшой не зрівнять)
а шо кстаті ви маєте ввиду коли кажете "макарони"?
це як чим хуй відрізняється від статевих органів - просто назва одного з. макарони це те саме шо паста - мучні вироби що варяться у воді і зазвичай без начинки - спагетті, тальятелле, фарфалле, канотелле, вермічеллі і прочі-прочі. в Італії нараховують біля 600 різновидів цьої прекрасної страви, так шо ясно шо не попробувавши розібратися складно.
Comments 20
Reply
Reply
як роблять вєрмішель?
робітник засипає у верхній бункер муку,додає туди води та забарвлювача..
Оте все калапуцається лопастями до потрібної консистенції,потім перекидається в нижній бункєр..
Нижній бункєр схожий на мясорубку за принципом дії..За ропомогою гвинта,під тиском, через певну матрицю(за форму вєрмішелі відповідає)тє тісто вже у формі вєрмішелі лізе..
Потім просушка і всьо продукт готовий..
Макарони ж цє єлітний продукт,там і справжні яйця,і мука вищого сорту і ручне приготування..
Їх моя жінка іноді готує..
Деякі поділяють ці два види за товщиною..
Якщо тоненькі-то вєрмішель,більш товсті-макарони..
Ще деякі,взагалі макаронами вважають тількі ті що зварені до напів-готовності тіпа по-італійські..
Reply
Reply
Я на назві макарони не сильно наполягаю..
Reply
і судя по коробках - состав мало відрізняєцця (хотя канєшно з домашньой лапшой не зрівнять)
а шо кстаті ви маєте ввиду коли кажете "макарони"?
Reply
тому й зацікавилась)
Reply
макарони це те саме шо паста - мучні вироби що варяться у воді і зазвичай без начинки - спагетті, тальятелле, фарфалле, канотелле, вермічеллі і прочі-прочі. в Італії нараховують біля 600 різновидів цьої прекрасної страви, так шо ясно шо не попробувавши розібратися складно.
Reply
Reply
Reply
Reply
Слово вермішель, до речі, походить від лат.верміс - червяк. Смачного.
Reply
Reply
Reply
а вермішелі - це просто тоненькі палички. й хоч вони черваки, макарони мені більш на них подібні)
Reply
Leave a comment