інопланетяни, аніме, фанк, конспіРАлогія, Пам'ятка бійцю планетарної безпеки

Nov 20, 2021 13:32



якщо вас колись почнуть окуповувати інопланетяне - бо про це трендять в МЕТАбуці, даю вакцину як вижити
[**]Звісно, якщо тільки нинішнє ботобесіє і розкручування неадеквату не спрямоване на те, щоб наступного разу вторгнення інопланетян прошляпили - бо ті самі репостери раніше поширювали інфу про ковідний чіп і шкоду масок, а зараз завляють шо влада мовчить і нічого не коментує з приводу комет - а влада і буде мовчати з привду комет, бо не компетентна. У першому сезоні "Слуги Народу" законодавчі зміни проштовхнули без опору парламенту завдяки тому, що вбросили на ТВ дезу про наближення метеориту, навіть батьки героя Голобородька повірили і самостійно евакуювались, якщо шо.

Вступ.
у 20₴1 я боявся, що антиглобалісти й екстрасенсорно настроєне населення переконається певними явленнями у доцільності певного світогляду, відтак, запанують духовні-сектантські порядки по масам. При чім, на Заході популярні інопланетні й техногенно-црушні теорії.
Рік тому завдяки інфільтрації впливу конспірологічного контенту на виборців-підрахунок голосів за двох кандидатів став нагадувати величне протистояння добра й зла, при чому, росіяни теж осторонь не лишились, а трампісти передусім помічали злокозні Китаю, щоб не помічати якихось росвпливів.

І, звісно, за західною й слов'янською модою, а ми традиційно пережовуємо й пристосовуємо західну конспірологію до себе - нині суспільство поділене на тих, хто "заганяє в гетто" й тих, хто опирається. А певні політики й активісти, замість марудних й небезпечних екопротистоянь, антизабудівництва, збереження історичної архітектури - вдарились у боріння абстрактного зла, що випливає у заміри електромагнітного фону в центрі Львова, демонічне прочитання бюрократичних документів (новинка, українські документи здатні виглядати не менш демонічно, ніж црушні!) й показове лайкане порушення карантинів й соцдистанції, бо вірусу нема й вигадали вороги, або є, але держава не має права нас так обмежувати в уособленні бортпровідників, касирок магазинів і працівників лікарень у вихідні дні.
Епоха смартфону+ конспірологічна закалка з "Очевідноє-Невероятноє" разом з усіма інструментами шок-контенту, помножені на "геноцид українців" й фейкарів-юристів, які ще з 2019 роздають поради як саботувати всі зашкварні для слов'янської надлюдини щеплення.

оффтоп-1, самоцитата, про близькість конспірологічного світогляду не лише на прикладі а/ваксів

1 грудня 2019 р.
Набридав увесь невідчутий мною майдан, і зараз набридну.На вбросах майдану усе робилося заради екстраординарності.
Що не звичайним беркутівцем вбито Нігояна, а спеціальною кулею зблизька, зрадники серед табору Про це розносився поголос Шарівця і ригодепутатів,навіть купилася у своїй книзі на цю версію Соня Кошкіна, хоча розслідування показало щодо "кулі для зупинки транспорту" міліцейську фальсифікацію.
І найцікавіше шо-не мало бути втечі гаранта від розлюченого натовпу,який помилково в сприйнятті часу з парасюком у народі заасоціювався . В книзі Кошкіної чудово зображено скільки було зустрічей для передачі влади, але чогось невідомо чиїм наказом знялася охорона від президентської адміністрації, по логіці екстраординарності зависла над Януком загроза ритуальної атентації, навіть шарій про це в той час поміркував, бо усюди все було конспірологічне й символічне, як розіп'яті птахи у Межигір'ї, це логіка окремого сприйняття сюжетів, у що всіх ввели, щоб згодом на Сході починати протистояння нелюдським нацистам, про що усі вірили і тим жили.
Подібно як на майдані вірили у дивнощі монтованого відео погоні Чорновіл, у снайперів на майдані, а не звичайне озброэння беркутні. Бо фламберг конспірології двусічний- де купилися на екстраординарність - там пролізуть "грузинські снайпери", чеченські трансплантологи на схилах Дніпра, магія-символіка, міровой заговор, архангелів статуї та інша езотерияна фігня,бо мовяв,усе робилося під гроші госдепа,відтак відтворена масонерія, при тому що саме за Янука відбувалась усіляка символічна боэбень. 

[коли у нас духовність книг почала пов'язуватись з державою до аллатроньки][до речі, скрін:https://stefan-blog.livejournal.com/photo/album/2707/?mode=view&id=231029 коли цитати Анастасії Нових, нині відомої по "аллатрістам", тобто, громадській діяльності фанів, - у часи пізнього Янека ширились гарними плакатами Держтехногенбезпеки, плакатами турботи про сусідів на сітілайтах метро, і просто в інтерв'ю хороших держтехногенбезпечних людей]

бо коли в'язнили Ріффа, теж відбулась вервечка не менш очевидних "сценарних"подій, як то обшук у Мухарського (для ширшого розголосу злочинності режиму,мабуть), заява сіміка Ноздрачова про більшу зручність співпраці з "тою стороною" аніж з добробатами (начальство потім задоганило сіміка, але хто цікавився офіційними заявами з приводу його власного виступу), і це разом з увагою преси до "доведенних" звинувачень спецназа,медика,волонтера - наклалося на ширену раніше зраду-зраду про систему (як відомо,"порох зливав в котли") й багато хто зажив атмосферою реваншу. А атмосферно чисто штучно була зроблена випадково чи навмисне зі співпалих речей у короткому проміжку часу
Якби хтось глупостей наробив по тому зрадосвітогляду-це б ще більше спрацювало на користь державного обвинувачення про терористичні нахили у ветеранів і волонтерів. Просто їм матеріалу забракло для правдоподібної вибудови.

А вже коли були славнозвісні "помальовані двері ОП" - пересварились між собою ветерани й автори воєнних книжок, бо у деякі спільноти було вкинуто зраду-зраду й почала одна героїчна валькірія іншу валькірію обзивати що та на фронт пішла "мужа іскать", а ОПЗЖешникам від цього весело. Бо нарід не буде вникати хто де був і як воював, головне шо шум свідчитиме " не всьо так однозначно, оні всє такіє".
Ветерани,зрештою,домовились, а телебачення Плюсів похайпувало. Щоб уже на річницю Іловайської трагедії притиратися в довіру до ветеранів під виглядом боріння олігархів. Подробиці й епізоди війни й досі нікого не цікавлять, крім учасників.
Чисто питання рейтингів й розкрутки, ослаблення довіри людей одне до одного на користь контрольованної суспільної картинки для телеглядачів, для яких досі війна це абстракція. Я тут бачу чисто питання грошей й комфорту, хоча росія в подібному світогляді теж зацікавлена. А як жити з постійно увімкнутим конспірологічним кругозором? Пораджу, як слід заспокоюватися.

оскіки писав було пост

«веселіше буде, коли народ самопереконуватиметься у вторгненні іншопланетян. Поки це удовольствіє нємногих. А сила віри робе чудеса»,
то, думаю, треба провести якісь заняття з самопідготовки,бо ми вже випереджаємо штурмувальників зони 51 по креативности: "У Полтаві антивакцинатори здійснили напад на COVID-лікарню"

отже,

ПАМ'ЯТКА БІЙЦЮ ПЛАНЕТАРНОЇ БЕЗПЕКИ

° по-перше, не все те змова,що горить. Причини для недомовок, підозрілої реакції й нестиковок версій може бути просто службове становище. Не всім хочецця "говорити правду" не тому що щось скривають, а тому що дійсні причини можуть бути приземленіші: провтик,тупізм,смертні гріхи, протокол етикетів.

• але це й часта відмовка псевдовбросів для менталітету таксистів: мовляв, суцільні приземленні проблеми: йобля,зависть,страх,скудоуміє. Цей арсенал "та всьо намного проще" частіше використовується щоб очевидним постулатом "всі наколо опущені дегенерати,один Я і Шарій умні" відволікти від дійсної такої ж життєвої версії,але з іншою логікою ніж хтось на когось розізлився,образився,під'єбнув.

° ніщо не стимулює змову, як увага до її викривачів таємних сил. Навіть,якщо чисто випадковість якась сталася, але прітягівающій да прітянет! Підозрюю, в усіх акціях, будь-то антивакс-марш чи Майдан - є відсоток "сбушників", які розігрують оточуючих чи прикидаються психами. А мож то дійсно психи. Ніхто не зна. Я от на майдані умудрився ледь не побитися з барикадою, бо докинув проходячи повз наклейки Нігояна й Жизневського що їх навмисне вбили щоб збурити народ, "зробили героями", короч, тематика сакральних жертв. Миттю зібрав людей навколо, дістав діагноз "наркоман,подивіться на його зрачки", хоча я псих-одинак-конспіролог був
А справа Нігояна й Жизневського значно складніша завдяки вбросам, які пропонували вкидовики партії регіонів й, навіть, нав'язали цю думку революціонерам, (як от Розділ 5 другої частини книги Соні Кошкіної." Жізневський, Нігоян, Сеник - ритуальні смерті"). Люди як запам'ятали за часів вбросу,так досі постять, і те ж стосується фейків часів війни

• далі, война еліт. РАЗДОЛБАЙСТВО перших воєнних років можна ж списати на свідому зраду, особливо, з позиції окопних учасників які більше всього натерпілися.
І карти-діаграми зі штабу їх не переконають, адже навіть в штабах знають не все, а дещо знають, проте не афішують. Як тут без "зради(тм)"? Тим паче, писане на листу при реалізації не завжди відповідає очікуванням в польових умовах.
От в Росії склалася ситуація, що RT й священники спасають западний-восточний мір від геноциду, а співвітчизників заохочують ширятися шмурдяком у різкій загрозливій манері.

Хіба це не є реалізацією плану "золотого мільярду"- хай українці й європейці рятуються від вакцин, а православний народ спутніцірується??

Гроші їх каналам однаково виділяють агітувати як за вакцинацію, так і проти, а народ сам обирає що використовувати для Грожданской Антивакционной, і, виходить, одночасно вірить і не вірить своїм світочам.

будь-який сторонній конспіролог приписав би що це спеціально, а не по тупості і раді бабок. Але ж може в тому й полягає великий духовний план,щоб умні догадались і все правильно понялі? Вірно, сказка ложь да в ней намьок,як кажуть в слов'янофентезі?



° візьмемо літературний приклад, "Жук у мурашнику" АБС, натхненний модою на космопоіск і підозрілі тайни прадавніх цивілізацій. Наступна книга, "Хвилі гасять вітер" навіть містить типову стенограмму ченнелінгової сесії з "обривками плівки" й безпам'ятством в самих цікавих місцях й демонстрацією невідомих ефектів, по правдивості яких можна судити лише по збережених вигуках "контактерів". Жанр зобов'язує.

Так от, із *Жука* часто цитують держслужбовця безпеки, буцім якщо щось пахне сіркою, виглядає як чортовщина й подає ознаки як чортовщина, то попри весь науковий атеїзм і прогресорство слідпозаготовляти бідони святої води [цитата недослівна].

І в самий цікавий момент розслідування герої доходять висновку що загадкові діти-нізвідки [у наш недавній час це б назвали алюзією на " дітей-індиго", але у авторів тоді таких реалій не було] й знайдений разом з ними загадковий артефакт пов'язані як детонатор і вибухівка (для еволюційних традицій і порядків цивілізації, звісно), відтак, розводять бурну метушню, що дає підказки подорослішій дитині-нізвідки де шукати відповіді на свої екзистенційні питання, тим більше шо сама дитина була вихована тою ж системою, а отже володіє всіма підозрами й тою ж психологією відношення до загадки свого походження. Зрештою, головні герої успішно (і як це прийнято для служб безпеки у нашому ментальному розумінні - трагічно) проводять засаду біля "детонатору", відтак переконуються що теорія була вірна - неспроста жука до артефакту тягнуло, ой неспроста. Хоча якраз почата разом з теорією метушня й посіяла ті ж самі висновки в умі того, хто сам був частиною тої ж системи.

Так шо, не всьо то сірка, що так себе поводить через порушення спостерігачем лабораторних умов кватової невизначенності. Але коли справа стосується планетарної безпеки - хто буде панькатися внутрішнім світом якогось підозрілого "активіста- конспіролога"?
• перекладаючи на мову наших реалій: якщо обчитавшись телеґрамів й чатів, надивившись ютубів й зростаючи в молодості на Вконтактє - наш нарід буде свідомо саботувати вакцинацію як думаючий і не маріонеточний, то не дивно що на пропаганду вакцинації уряд витратить численні бюджетні ресурси,бо досі не чухався (а практика заохочення діяла й у західних країнах), можливо,вважаючи що кризу проскочимо як минулого року.

Відтак, серед антивакс-пропагандистів набуло популярності тицяння документів про мільйони виділених грошей на пропаганду, а після тиражування новини про 'вовіну тисячу'-вони тим більш впевнелися у підозрілості кампанії шмурдякізації. Хоча самі ж до такого результату вели, та й уряд не дотримувався європейської практики жорсткого локдауну саме побоюючись падіння рейтингу у виборців.

•• ще до питання поплутаної причино-наслідковості
Як на початку 2021 люди ображалися, шо під фейки про американські вибори фейсбук ставить плашку сумнівних данних (навіть якшо скрін новини)-і називали це диктатурою, так і зараз невакциновані/антивакцинатори ображаються на агресивні дискусії в соцмережах, бо вважають що статистикою смертності та примусовими обмеженнями їм нав'язують вибір проти природи. Бо так склалося, що не довіряти вакцинам й державній принудиловці - це і є природний стан ментальності життя в державі.
Не сотні фейків й інфопомийок, російських ботоферм чи зашкварних спростованих джерел - а саме позиція співгромадян-вакцинаторів й держави викликає у людей враження нацистської німеччини часів будівництв гетто.

І думаючі люди в дискусії можуть погодитися, що всіх навмисне сварять, і сказати примирливе по моді-2014 «обе сторони это самое..»,

але,

з тої сторони

не існує вакс-помийок, звідкіля би тягали сотні раз спростовані факти,суперечні одне одному, не існує псевдовакс вчених,що утворюють сумнівну асоціацію щоб на них могли зсилатися пропагандисти, не існує ботоферм з РФ, хоча останнім часом там агресивно пропагують вакцинацію, хоча ті ж самі рашатудей й священники закордоном навпаки напучують паству проти вакцинації, зрештою, більшість нинішніх поширювачів істерики- минулоріч гівнили маски і відмовляли вірити в існування ковіду. А усе разом- розламування суспільства на табори, бо маргінальна конспірологія по багатьом сферам (не тіки вакцини) набирає обертів й політичних ігор.
І як поширювачів фейків про американські вибори не цікавило що їх заголовок уже давно спростований (бо плашка від фб "вторгалась" в приватний простір, ось шо наступ на свободу слова, а не дурнофейки), так й у бесідах з противниками державної принуділовки випливає, що це держава усіх сварить й ділить суспільство, зовсім як нещодавно мовний закон (чи як питання квот на радіо, а старожили можуть пригадати початок дублювання фільмів українською) й срачі довкола нього.

Прості мирні люди не брали участі в тому побєдобесії, але відчули себе постраждалою частиною поспільства, над яким експериментують, незгодним закидують вплив росії. Винуваті «вакцинатори», що держава все провалила й, передусім, інформаційну кампанію?

І, до питання розуміння причин та наслідків на ближньому прикладі: саме бомби ЗСУ зробили більшість жителів Донбасу антиукраїнцями, а відміна закону Ківалова-Колесніченка в 2014 запевнила всіх на Сході що грядуть нацисти-антирусифікатори. Україна, мовляв, раптово здуріла і напала.

На жаль, кожен живе у своєму інформаційному оточенню, відтак і страждає то від хамства російськомовних, то викриває шовінізм україномовних. Бо таке вибіркове помічалово

===

А тепер опустимо планку критичного сприйняття реальності, бо досвід ширення «рутенії. Коду нації» показав що серед нас багато мрійників, які люблять пережовану казкарями архіісторію й прикладні езотеричні науки разом з псевдовченими.
Отже,
• все, шо стається, не обов'язково з умислом. Багато що може бути випадково,а якщо помітили в цьому нумерологічний, ритуальний, чи якийсь бозна-який системно-символічний зміст - не факт що про слідування цьому змісту ВОНИ догадувались. Навіть якщо ПОСВЯЧЕНІ слідують якійсь системі, яка частіше має буденну простішу логіку (звісну, не таку примітивну,як заявляють вброси для того шоб скрить Істину), це не означає що конспірологічна система вірно її вичислила - просто системи часто подібно співпадають і мають спільні точки прикладення 3MOBY, як от кельти,Одісея,Іліада,Біблія, Месії,Гітлер,Грааль.

у нас часто 3MOB⋀ - це перекладена західна традиція з додаванням слов'ян, трипілля, Аратти,Гіпербореї, Леніна, густо присипано євреями по чорносотенній традиції.

• повірили?

• а от тепер вас підкорять, аха-ха-ха

• але все може бути складніше, знаєте, колись я вірив у російських хакерів, що піднімають в пошуковик гугла певні результати, бо коли гуглив як-попало що-попало (а потім наугад гортав великий документ до певного моменту щоб зупинитись) - на очі випадало якраз ТЕ, ЩО ТРЕБА! З позиції символічного очікування,звісно.

Так і зараз,багато що можна пояснити смартофонизацією суспільства, коли контекстна реклама видає саме те,що дочуває в мікрофона чи сканує особисту переписку. А якщо це буде щось вигідно-"інопланетянське"? А якщо це буде саме те,що переконує людей у 3mobi?
Тобто, зараз електронні пристрої видають невипадковий результат так само,як на їх місці випадково міг би видавати електронний барабашка:)

а слідом результат може вже зустрітися на вулиці, по закону/принципу/вченню притягування і синхронізації. Недарма Бердник описав цей спосіб у "Подорожі в Антисвіт", що багато в чому перегукується з езотеричною традицією у світі нашому.

• шо!? Знову повірили!?)..

ну й ще: конспірологія як художній жанр дуже впливає на інші види мистецтв, від артхаусу до коміксів, зокрема, у Марвелів на тему другого-третього "Капітана Америки" атмосферно вийшло зобразити цю тему із загальновідомим фактом про взяття на роботу в ЦРУ колишніх нацистських офіцерів. Але зараз пішло покоління конспірологів, яке виховано на фільмах й розвагах, базованих на конспірології, відтак все що ми зараз бачимо: це багатократне пережовування пережованого, актуалізоване під політичний момент. Тому, пропоную ідею: безодня таємниць та ідей з «пласкою землею» насправді щоб приховати шось реальніше, таке, як пустотну (полую) землю...і кротолюдство!

Поплавський й Назарій Яремчук «Озовися»

Constantine й C.J. PLUS - Ukrainian Funk. Vol 1

попередній наклад фанку



оффтоп-2, але, може, просто знаєте  що жанрик накладання музички «на науковій основі» безвтручального сходження [не мій приклад з радянським мультфільмо і Pink Floyd] починався з аніме, а саме заОкеанЕльзив Хельсинг. Ну, такоє

так шо, не звертайте уваги

І.
наклад українського оркестру на кіно про попаданців у фентезійний світ (Нoбунага, Ганібал, Сціпіон Африканшський), що протистоять Антихристу з усіма міфовірняковими якостями (зцілює плоть, примножує харчі),  якому підпорядковані інші попаданці (Распутін, Анастасія Романова, Жана Д'Арк), і це все на фоні уярмлених фентезійних рас імперією людей, бо за півстоліття до приходу Антихриста на розбудову державності встиг попрацювати попаданець Гітлер й переніс усі кращі уявлення про порядок денний (так, важка піхота на охороні гномських копалень носить  на латах руноподібні подвійні S-візерунки, бо сам термін Schutzstaffeln перекладається як «загони оборони»).
Саме цікаве, що розбрід персонажів і широта їх поглядів демонструють цікаві морально-історичні колізії, багато слушних ідей з стратагем та екскурсів в японську історію, бо це приблизно як би у нас з'ясовували стосунки попаданці Шухевич, Петлюра, Мазепа, Байда Вишневецький, Махно, Сірко, і кожному було б чим дорікнути, а якісь особистості могли б опинитися на ворожому боці із дарованими надздібностями. Власне, для розширення кругозору раджу українську «Фаршрутку» (продовження «Пригод Павіана Томаса», трейлер осьо накладав вкінці) - доступно книгою й в аудіоформаті.

Так вийшло, що на днях уперше за 6 років використав у творчості цільний епізод аніме, де суперечка самураїв з різних епох та ворогуючих кланів.

ІІ.

музика, Зигмунд Фрейд и его друзья, інформація для роздумів

Previous post Next post
Up