Космічні 80ті, українські 70ті. І а що там у казахов?

Nov 11, 2021 12:07





Український фанк 70'х, а саме Тетяна Кочергіна - Грай, скрипка, грай. Візерунки шляхів - Коло млина калина. ВІА "Водограй" - Дівчино мила. накладом на Константін, Дорна, Хроно й Шкло, Монатіка (короткий кліп). А це я просто пригадував кліп Дорна, і пішов блукати навмання старими записами журналу з хорошими музсмаками, на цьому і спинився Ну а ще можна глянути Макс Барскіх і трохи метро-фільму (надибав коли пішов глянути один старий журнал з сумнівними смаками) на музику 80-х, яка напередодні чомусь стала згадуватися
Використано: MAX BARSKIH - Just Fly , Flash in a Pan - Welcome to the Universe, Киевский метрополитен. Фильм

І, типу, бонусне, додатком до минулого посту

Стаття не про коронавірус.

"По мнению журналиста Михаила Козачкова, среди противников вакцинации достаточно много реальных людей. Они выступают против прививочной системы в силу своих ошибочных убеждений или же по незнанию. Однако в информационных кампаниях зачастую используется армия так называемых ботов - фейковых аккаунтов в соцсетях.

На сайте Egov.kz в разделе "Открытое правительство" в апреле опубликовали перечень заболеваний, против которых делают прививки. В частности, упоминаются чума, бешенство, гепатиты, туберкулёз. В этом разделе в разгар антипрививочной кампании было оставлено свыше 17 800 комментариев, где критикуется вакцинация.





«Врач Каиргали Конеев неоднократно отмечал, что он не против вакцинации как таковой, но при этом не поддерживает принудительную вакцинацию. Он считает, что подписавшие петицию - это настоящие люди со своей гражданской позицией и подписание петиции 173 тысячами людьми говорит о том, что против принудительной вакцинации выступает большое число людей. "170 тысяч человек против таких мер. Об этом свидетельствует подписанная петиция. Сам я как врач считаю, что вакцина - это хорошо, но нельзя заставлять людей делать прививки своим детям. Это должен быть осознанный выбор.

По официальным данным Минздрава, в год около 6 тысяч человек отказывается от вакцинации. По неофициальным - примерно 12 тысяч. Но даже это цифра совершенно мизерная. Это даже меньше 1% населения. От этой цифры ничего бы не изменилось. Поэтому считаю принудительную вакцинацию нарушающей гражданские права", - говорит Каиргали Конеев.

С ним соглашается депутат мажилиса Бекболат Тлеухан, который подверг спорную норму критике. "Я всегда был противником принудительной вакцинации. Позицию свою не изменил, об этом все время говорил. Не могу понять, зачем вводить принудительную вакцинацию, если те же привитые дети и так не заразятся от непривитых и не будут болеть", - заявляет Бекболат Тлеухан.

Очевидно, что аргументы Бекболата Тлеухана и Каиргали Конеева в корне отличаются от аргументов, использованных в петиции: депутат и врач говорят о праве выбора, а авторы петиции - о вреде прививок. Что, правда, не мешает им приводить число собранных под этой петицией подписей в качестве аргумента, подкрепляющего их позицию."
25. 06. 2020

Оскільки вже кілька днів веду сраченавтські бесіди в фб, то вирішив знайти колись зустрінуту інфу (ніби репостив, і ніби пост чи акаунт зник) про те, як антивакцинаторські пости накручують собі рейтинг - купу лайків та репостів, в той час як звичайні «цивільні» дописи у тих самих людей стільки уваги не отримують. Не знайшов, але натрапив на цікавіше. Цитати всі звідси https://informburo.kz/stati/170-tysyach-chelovek-protiv-kak-velas-antiprivivochnaya-informacionnaya-kampaniya-v-kazahstane.html

Як тут не згадати, що ще недавно Україна-Білорусь-РОООООСІЯ ВЕЛИКА ДУХОВНА-Казахстан мали об'єднанись у спільний геополітичний союз по версії деяких вчень чи пророцтв. Але Казахстан останні роки доволі негативно вспливає в російському інформаційному пространстві.

Ви не подумайте, що я не вірю в змову. Просто це конфлікт інтересів: раніше конспірологію вважав високою наукою доводити щось неочевидне (бо очевидним в обличчя кидаються якраз щоб відволікти), і вакцинувавсь ще літом (тому шо рептилоїдом був і раніше), але тепер коли з усіх сторін полилась срань від френдів далеких від інопланетології, орденів і егрегорів - вважаю шо нинішня кампанія це серйозна маргіналізація мистецтва конспірології. З перспективою конвертування у політику, як К'юнАнон конвертувався у гарячку трампістів, зрештою, на цьому вже деякі депутати роблять собі популізм - як у казахів.

Не вистачало нам дурних рейтингів на страхах населення (власне, популярна тема на початку створення ОРДЛО), посіяних від часів ринку слов'янодуховної літератури 90-х.

пісня, духовность и скрепы, пропаганда

Previous post Next post
Up