Leave a comment

Comments 114

(The comment has been removed)

bilozerska October 16 2010, 20:48:57 UTC
1. Гройсман не розрізняє несправедливо засуджених від заслужено покараних. Наприклад, він піднімав кіпіш, коли російська нацболка, що отримала в Україні політичний притулок, прокричала на мітингу "Ющенка геть!" і була за це оштрафована на 200 грн.
Якби її за це відправили в СІЗО або депортували до Росії, де її чекала б тюрма, я б сама встала на її захист. Але ж її лише оштрафували, і справедливо, бо ми дали їй, переслідуваній, притулок у своєму домі, а вона почала влазити у наші сімейні сварки і вирішувати, хто з нас правий. Будь-який нормальний господар за таке дає копняка.

2. Гройсман не робить різниці між проукраїнською і антиукраїнською владою. Хоча сам визнає, що за попередньої влади його, як і мене, до речі, ніхто не обшукував.

3. Гройсман погано ставиться до українських націоналістів.

Reply

olena_nekora October 16 2010, 21:24:32 UTC
4. Гройсман не визнає Голодомор геноцидом українського народу, мотивуючи це тим, що українські селяни нібито не чинили опору. Наскільки пам"ятаю ,у себе у ЖЖ він висловлював цю думку у образливих і навіть блюзнірських виразах, чого я йому ніколи не вибачу й не забуду.

Але попри це все, шкодую, що дізналась про сьогоднішні пікет постфактум. Обов"язково прийшла б не зважаючи на свій не найкращій стан здоров"я.

Reply

ТОЙ, -ХТО БЛАЗНЮВАВ НА ТЕМУ ГОЛОДОМОРУ-ПОТВОРА! nebratan October 17 2010, 04:20:17 UTC
Потвора, яка" у себе у ЖЖ він висловлював цю думку у образливих і навіть блюзнірських виразах..", не те , що тварюка, а просто потвора, бо навіть слово "тварюка" не підходить таким(порівняння з твариною образа для тварин).-Так , наші предки не могли тоді чинити опір численній большевицькро-кацапістській армії, що перекрила кордони України і багнетами вирізала непокірних(тих хто піднімав опір голими руками).-Я знаю це з розповідей самих близьких мені людей.
-Ніколи я не стану на захист цієї потвори, хоч 10 обшуків у таких зроблять.-Не дасть це зробити пам"ять про 10 мільйонів замучених такими гройсманами(кагановичами) 10 мільйонів українських селян, в тому числі більшої частини моїх предків.

... )

Reply


nik_adams October 16 2010, 21:19:43 UTC
Лєна, ви перебільшуєте. Перед законом всі мають бути рівними і політики, і прості смертні громадяни, і правозахистники. Останні навіть більше за інших, оскільки, якщо перші можуть допустити порушення закону просто в наслідок банальної юридичної безграмотності, то правозахисник по визначенню може порушувати закон лише свідомо. Тому скажіть, в чому різниця між міліціонером-бєспрєдєльщиком, який порушує закон і правозахисником- правопорушником? На мій погляд- ніякої різниці. Не розумію, що ви захищаєте.

Reply

olena_nekora October 16 2010, 21:28:36 UTC
Вінницька правозахисна група, на відміну від самого Гройсмана, ніякіх роліків зі статевими актами ніде не росповсюджувала. Постанови на обшук її офісу не було. Тим не менш конфісковані всі системники і паперова документація без опису.

Reply

bilozerska October 17 2010, 16:13:10 UTC
Я захищаю нас усіх від міліцейського бєспрєдєлу. Так, існує закон, який забороняє розповсюдження порнографії. Але якби Ви на своєму акаунті nik_adams розмістили б той самий ролик, що Гройсман, Вам би засуспендили акаунт. Це максимум. І це - тільки в тому випадку, якби хтось на Вас спеціально поскаржився. І не назавжди, а тільки доти, доки Ви не видалили б цей ролик.

А скоріше за все, ролик просто видалили б з ЮТубу, і він автоматично зник би у всіх блогерів, які розмістили його у себе, і нікого б не суспендили взагалі.
Ролик досі доступний. Значить, справа була не в ньому.
А у Гройсмана провели обшук і заволоділи всіма базами.
Питання: до чого тут порнографія і рівність перед законом?

Reply


olena_nekora October 16 2010, 21:39:02 UTC
Оленцю, може варто уточнити, що то за порно-ролик?

Коротше, кому цікаво ось той самий пост з порнографією через який порушено справу проти Гройсмана http://di-mur.livejournal.com/2010/05/02/

Як правильно, зазначила Олена, він до сих пір в ефірі.

Reply

kulex October 17 2010, 06:13:15 UTC
Сумніваюсь, що це порно. Порно знімається з акторами. Але мені особисто було би соромно це виставляти в інтернеті. Хоча б тому, що можуть побачити діти.
З іншого боку, що цей ролік показує? Що Шендерович, Лімонов та ін. теж "роблять це"? Велике викриття!

Reply

alek_ya October 17 2010, 08:25:18 UTC
Тобто, український суд підтвердив, що російські спецслужби знімають та розповсюджують порно,
через яке згодом можливо ловити і правозахисників.

Але, вибачаюсь, та терріторії України саме слідчий дивився та роспозсюджував цей ролік. Його треба негайно притягнути до відповідальності!

Reply


bolshoy63 October 17 2010, 02:45:02 UTC
Молодец!

Reply


anonymous October 17 2010, 08:32:08 UTC
Шановна Олено!
Вибачте, що не по темі - не знаю, куди краще було написати.
Можливо є сенс (як варіянт: на часі) Вам розміщувати репортажі на сайті poryad.com, а в жж давати лише початок ("для затравки") і посилання на репортаЖ на poryad.com?
Ну, і на poryad.com розмістити рекламу.
Думаю читачі вашого жж стануть читачами Вашого з паном Ярославцевим сайту і ви при цьому не будете працювати безкоштовно.

О. Ciрий

Reply

bilozerska October 17 2010, 14:55:42 UTC
Дякую, я думала над цим не раз, але ж відвідувачі сайтів так не люблять рекламу... Я боюся, що це відштовхне їх.

Reply

anonymous October 17 2010, 17:48:04 UTC
> відвідувачі сайтів так не люблять рекламу ( ... )

Reply


Leave a comment

Up