Leave a comment

Comments 72

partuzan_z_na November 22 2007, 06:48:46 UTC
Шановна пані Білозерська будь-ласка скиньте мені на мило partuzanu@gmail.com 5 фотографію знизу, бо не можу її відкрити.
Жалію що не був, але приїхати ніяк не міг. Занятий на всіх фронтах, дуже радий що пройшли все без того пірау типу це ми робили а ви всі лохи бо не робили. Хоча як би всі інші доєднались організації тоді було б більше людей. Чи були зі всіх організацій УГК?

Reply

bilozerska November 22 2007, 09:54:05 UTC
Фотку відправила, але мене турбує, чому вона не відкривалася :(
Тільки ця не відкривалася чи ще якісь? Прев’юшки тих, що не відкриваються, видно?

В акції взяли участь всі ті організації, що підписали звернення до Президента. На жаль, не взяли участь "Свобода" і "Патріот України".

Reply

partuzan_z_na November 22 2007, 11:14:04 UTC
Там просто стоїть однаковий лінк на неї та на четверту знизу фотку. На жаль така помилка вже зустрічається не вперше. :-(

Reply

bilozerska November 22 2007, 11:20:32 UTC
Ага, ЖЖ-шні глюки. Зара будемо виправляти.
Ви ж вказуйте мені на них, йолкі-палкі. Я ж фотки з власного ЖЖ не завантажую, то й не знаю :))

Reply


(The comment has been removed)

bilozerska November 22 2007, 10:38:40 UTC
Поважаю твою думку, але, судячи з того, що під час молебню не вся молодь зайшла до каплички, в акції взяли участь не лише християни :)

Гадаю, якщо, скажімо, язичник і правосланий священик обоє вважають, що імперську символіку треба прибрати, чого б їм не об’єднатися з цього приводу у спільній акції? Жоден з них віру від цього не поміняє.

До речі, ти міг би прийти під Секретаріат. Там жодного релігійного дійства вже не було. Був звичайний мітинг.

Reply

sparrow_hawk November 22 2007, 13:33:55 UTC
"""що справжній націоналіст обов’язково має бути християнином"""

самі такі висловлювання ображають і відштовхують людей. треба визначитися, ми будуємо світську державу, де вільний громадянин має свободу сповідування будь-якої релігії чи не сповідування жодної, чи нас таки тягне до азіатщини, де одна віра має бути і один батюшка цар, якого ця віра "помазує на престол" легімітизуючи в очах "мужічов і баб"?

я виступаю за єдину українську традиційну християнську церкву, як український націоналіст, тому що розумію, що церква - це політична організація впливу. і вона має бути наша, якщо вже існує

мені байдуже до церки у якомусь сакральному сенсі, я не сповідую цю віру. але я бачу як християнські церкви використовують чужоземці як агентів впливу у моїй Батьківщині і не збираюсь мовчати

але якщо риторика буде розвиватися у такому ключі я зрозумію що КП нічим не ліпший за МП і просто відійду осторонь. нащо допомагати тому. що перетвориться на москальській паханат - тільки розташуванням у Києві?

Reply

bilozerska November 22 2007, 13:56:49 UTC
Знов-таки, практично з усім згодна.
Але панотця слід зрозуміти. По-перше, він щиро вірить у Бога і, як кожна віруюча людина, агітує за свою віру. По-друге, священикам потрібні прихожани - це теж не секрет. І в цьому нічого поганого немає, якщо священик не криса. Те, що о.Сергій не наживається на своїх парафіянах, я знаю точно.

Але ти ж не будеш заперечувати, що нація з єдиною вірою сильніша, ніж та, що має багато церков? Звичайно, релігійної єдності не можна досягати утисками патріотів, що сповідують іншу віру. А от московський патріархат з України вимітати треба. Тільки невідомо як :(

Reply


partuzan_z_na November 22 2007, 07:03:07 UTC
Зайди на www.nation.org.ua якщо я щось не правильно написав то пиши на мило або в асю 266-469-246

Reply

bilozerska November 22 2007, 10:23:09 UTC
В цілому правильно, але були деякі неточності. Скинула виправлений варіант на мило.

Reply


henyk November 22 2007, 07:19:29 UTC
Ну що ж, вітаю. Головне що не мовчали, "крапля води камінь точить" :)

А в язичники люди йдуть не з тих причин що ви кажете, це зовсім інша історія, колись іншим разом про це поговоримо, не зараз.

Reply

bilozerska November 22 2007, 10:49:31 UTC
Дякую :)

Reply

sparrow_hawk November 22 2007, 13:24:41 UTC
я не знаю за інших, але не став би розписуватись за всіх, кажучи що в язичники "йдуть"

я от наприклад відчуваю себе язичником з дитинства, сприймаю Світ по язичницькому, ще з тої пори як і слова такого не знав, бо виховувався у нашій Традиції старшими родичами і походжу з родини, де часто були відьми і відьмаки - в українському селі це звична справа

християнином чи іншим авраамічним монотеістом ніколи не був

тож казати про мене що я кудись прийшов і від чогось відійшов - це некоректно. я такий, який я є, завдячуючи моєму Родові

Reply

henyk November 22 2007, 13:41:41 UTC
Я нажаль не можу похвалитися таким дитинством, тому мій вибір відбувся вже в дуже свідомому віці. І таких як я достатньо багато, тому я теж не рекомендую розписуватися за всіх :)
В усьому ж іншому з інших твоїх коментарів - повністю тебе підтримую.

Reply


alex_glbr November 22 2007, 08:05:37 UTC
МО-ЛОД-ЦІ!!! Пєарю!!!

Reply

bilozerska November 22 2007, 10:50:49 UTC
Ще раз дякую за допомогу з плакатиком! :))

Reply


Leave a comment

Up