Leave a comment

Comments 73

Фашистке шароварной ex_blogger_ May 2 2010, 20:53:28 UTC
Ты чо дупомовная совсем без мозгов, ты и твоя "Швабода" с дУПОй и есть самые что ни наесть фашисткие организации. Тебя люди в открытую фашисткой называют!!...хехе...Брось изворачиваться, причем так дешево, Билосерская, прикидываться идиоткой в такой степени это уже говорит о многом!! Йододифицит Говерлянский на всю свыдомую рожу! РЖУНИМАГУ! Ну...клоуны...свыдомокопытные...мля...

Reply


constdr May 2 2010, 21:10:17 UTC
Точно попала.

Reply


vlad47 May 2 2010, 21:13:30 UTC
Хорошая правильная статья

Reply

ось ще декілька vlad47 May 3 2010, 11:02:40 UTC
http://twitter.com/antefa

стате на цю тему

Reply


(The comment has been removed)

bilozerska May 2 2010, 21:45:16 UTC
А Ленін теж брав у олігархів. Був такий олігарх тодішній - Сава Морозов :)
Методи, може, змінилися трохи, а суть та сама - загарбання і знищення. І молодь там теж є, і всі - п’ята колона Кремля, і всі, від рядового комуніста до нардепів, працюють проти нашої держави.
Якби самі бабульки, то хай би собі збирались 1 травня і 7 листопада і революційні пісні співали.

Reply


anonymous May 2 2010, 21:20:48 UTC
ой, та набридли вже достобіса як ті, так і інші. Абсолютно ніякої різниці. Як ті, так і інші кардинально змінювали життєвий устрій людей, а поняття нац. еліти взагалі якесь відносне, бо варто лиш копнути глибше як виявиться, що то ніяка вже й не еліта.

Reply

bilozerska May 2 2010, 21:54:07 UTC
Щодо еліти - Ви, вочевидь, маєте на увазі владу, а є ще й наукова, технічна, творча інтелігенція. Її теж знищували у першу чергу.
А різниця якраз кардинальна. Комуністи виступали проти всіх народів, в т.ч. власного.

Reply

anonymous May 2 2010, 22:17:11 UTC
"...проти всіх народів, в т.ч. власного."

А сьогоднішнім „фашистам” глибоко начхати на українську націю, вони так само як і інші захищають лише свою сім’ю, своє нажите = свій соціальний стан.

Reply

anonymous May 3 2010, 06:55:44 UTC
хто Вам такі дурниці сказав... комуністичні ідеї були досить популярні у Європі на початку 20 ст., але лише у Росії вони впали на такий сприятливий грунт, були настільки близькими до російського люду,до його ментальності, що дозволило здійснити т.з. революцію, захопити владу, виграти громадянську війну, захопити Україну і не тільки.
Те, що терор був і до російського народу теж правда, але це був терор не проти народу, а проти тих, хто якось не відповідав комуністичним (чи то природньо росіянським) ідеалам побудови суспільства. І цей терор був нормальною практикою для російського суспільства у всі часи і сприймався нормально більшою частиною цього суспільства. Воно його підтримувало у більшості своїй і зараз більшість його виправдовує.

Reply


Leave a comment

Up