Leave a comment

Comments 83

ahromenka November 29 2009, 05:36:30 UTC
Шкада, ня ведаў, што Вы ў Чарнігаве будзеце. Я ж тутака жыву. Маглі бы і разьвіртуаліцца, а я бы Вам горад паказаў...

Reply

bilozerska November 29 2009, 06:04:07 UTC
Дякую за пропозицію, але не вийшло б все одно :(
Бо я поспішала - хотіла ще вшанування жертв Голодомору в Києві встигнути познімати.

Reply


sul_qwa November 29 2009, 08:38:57 UTC
Хіба ж тепер щось можна змінити? Розірвати угоду хіба можливо? І не вишлеш тих, що уже є (як сирійці, наприклад). Що ж тоді робити?
Мені противна Україна стає в тому значенні, що закипає в мені від несумістності: Україна (наша культура) і мечеть чи мусульмани на нашій землі, в селі десь...і то громадяни і безсилля - нічого не зміниш уже, не ті часи, це 100 літ назад мона було вислати, не тепер!

Reply

bilozerska November 29 2009, 18:48:29 UTC
А якби йшлося не про громадянство, а про придбання майна, наприклад, і виявилося, що воно придбане незаконно? Його б конфіскували, і ніхто б не обурювався.

Буде сильна влада - вишлемо їх, як любеньких :)
Звісно, кримських татар це не стосується.

Reply


(The comment has been removed)

gostyata November 29 2009, 09:40:23 UTC
Погоджуюся. І додаю до себе, що час для акції вкрай невдалий: коли вся Україна вшановувала жертв геноциду, проводити ще якісь акції задля піару кандидата в Президенти... Не розумію...

Reply

bilozerska November 29 2009, 19:08:15 UTC
Ну, їм треба у дуже стислі терміни провести акції практично в усіх обласних центрах, графік дуже напружений, тому й "прихопили" цю суботу.
Планували повернутися до третьої, тоді б встигли на вшанування жертв Голодомору, але трохи застрягли. Я теж не потрапила на офіційну частину, лише потім пофотографувала людей і свічки.

Але в принципі я згодна: на таких заходах всі ми повинні бути разом.

Reply

bilozerska November 29 2009, 19:00:11 UTC
Ну, звинувачення у міжнаціональній ворожнечі відкинути легко, бо йдеться про НЕЛЕГАЛЬНИХ мігрантів. Але й легальних не повинно бути надто багато. От якщо хтось захотів пожити у вашій квартирі, що ви зробите? Або пустите, або ні, і це нормально, квартира ж ваша. А з державою хіба не так само?

Коли в державі багато мігрантів, які зовні і за традиціями сильно відрізняються від місцевого населення, це якраз і створює підгрунтя для міжнаціональної ворожнечі. Якби кожен громадянин України знав, що іноземців у державі небагато, всі вони легально вчаться або працюють і по завершенні навчання або контракту поїдуть додому - ніякої ворожнечі не було б. Навпаки, з ними намагалися б познайомитись і подружитися - щоб більше дізнатися про світ, щоб мати знайомих в інших країнах, до яких потім можна буде поїхати у гості, тощо.

Reply


ledilid November 29 2009, 09:35:35 UTC
скільки народу прокаталося вхолосту - ні щоб того леніна обдовбати.
один коханівський більшого вартий)))

Reply

bilozerska November 29 2009, 19:04:19 UTC
+1 :)
Варто було б і чернігівського кепкуватого дідуся відвідати :)

Reply

(The comment has been removed)

Re: Тіки Щорса не чіпайте bilozerska November 29 2009, 23:56:01 UTC
Спочатку яйця, потім кувалди, а потім і лебідки :)

Reply


vaxo November 29 2009, 09:42:46 UTC
Чернігівщина - чемпіон України з вимирання, кожен рік там зникає райцентр (фігурально). замість безсенсових мітингів краще б "Свобода" рекламувала потребу мати багато дітей.

і тоді б не довелося ліпити агітаційні бздури - "200-300 таких новоспечених "громадян" "заїдуть у якесь село, яке зараз викреслюється з карти України, ідуть місцеві рішення, вони голосують за себе, обирають свого голову сільради. Через півроку вони приймають рішення збудувати там мечеть, потім їх у селі стане більшість. Нас намагаються витіснити з нашої землі".

Олено, жаль, що не запитали хоч один приклад?

до речі, якщо українцям у Португалії дозволяють будувати храми, чому "новоспеченим" не можна будувати мечеть? що Україна цього не переживе? Україна - це нещасне створіння, яке не переживе мечеть десь у задрипаному селі?...

землі ж навалом - людей, які б на ній хотіли й вміли працювати, нема.

Reply

ulver1488 November 29 2009, 10:02:52 UTC
Українські храми це частина європейської культури, на відміну від мечетей та ісламу, які є чужими та ворожими для європейців

Reply

vaxo November 29 2009, 10:13:25 UTC
татари в Польщі, Литві, Білорусі - це частина європейської культури. араби в Іспанії - це частина європейської культури та історії. кримські татари - це не європейська історія?

про боснійців, частину болгар мовчу.

я, звісно, не за те, щоб у кожному селі були мечеті, але там, де є вірні - нехай будуть. зло іде від корумпованої держави, а не від храму.

Reply

sul_qwa November 29 2009, 10:50:20 UTC
Там - частина культури, тобто давно.
А у нас - нове і страшне, частина занепаду світової християнської культури, переддень запанування ісламу в світі. Поки в Європі.

І - символ - "вже вмирає Україна".
Наївний ви? Зло йде і від своєї коркмпованої держави, але це ше можна пережити, а шо вони говорять у своїх храмах, ви чули, розумієте мову ? я читала в Англії слухають їх проповіді і тихо жахаються, тому заставляють проповідувати на мові держави. У нас вони українською коран читати будуть? і не закликати вбивати невірних і захоплювати землю, спочатку мирно - народжуваністю, а далі - як Аллах скомандує.

Reply


Leave a comment

Up