Мігранти-злочинці вже і Ющенка дістали

Nov 18, 2009 20:55

Президент України Віктор Ющенко занепокоєний негативною тенденцією криміналізації етнічних спільнот на території нашої держави. Дісталося на горіхи Луценку - зокрема, за в’єтнамця, який у себе на батьківщині займався рекетом і вбивствами, за що був розшукуваний їхніми правоохоронними органами. В’єтнамець знайшов вихід - утік до України, до Харкова ( Read more... )

луценко, нелегали, ющенко

Leave a comment

Comments 57

sribna_kulja November 18 2009, 20:18:49 UTC
а хіба громадянство надає не Президент України? що ж це комісія з питань громадянства подає президентові заяви різних покидьків?

Reply

bilozerska November 18 2009, 23:05:48 UTC
Хтось комусь дає хабаря. Звісно, не на рівні Президента.

Reply


gostyata November 18 2009, 20:37:29 UTC
Ремарочка:) Складається враження, що відбулася підміна понять. Етнічні спільноти тут ні до чого, справа ж не в татарах, угорцях, болгарах, китайцях, корейцях і т.д. Покидьків у будь-якої нації вистачає. А от куди дивляться ті, хто має попереджувати приплив всякого, вибачте, людського лайна, перевіряючи імігрантів? Однак такі покидьки наврядчи підуть далі гвалтувань і рекету (що я, звісно, не виправдовую!)... Хіба впливають на політику сумнозвісні донбаські роми, які переважно перетворилися на злодюг? Варто боротися зі злочинцями, в тому числі і в високих кабінетах, а не навішувати ярлики... А щодо толерантності - поки не доведена вина людини, вона вважається безвинною. Всі люди хороші, поки не доведено протилежне!

Reply

skolot13 November 18 2009, 20:40:44 UTC
ага.. і ти сволоч поки не докажеш всім протилежного

Reply

bilozerska November 18 2009, 23:11:54 UTC
Одне іншого не виключає. З високопоставленими злочинцями слід боротися, причому в першу чергу. Просто якщо не вирішити проблему небажаних іноземців у зародку, поки вона ще не є проблемою, далі її неможливо буде вирішити, бо ці іноземці швидше за нас розмножуються і більше, ніж ми, згуртовані. Якщо їх стане багато, вони зможуть нав’язати нам свою волю.

Так само ми не пускаємо у свій дім чужих незнайомих людей. Може, вони ніякі не грабіжники, а порядні люди. Може, вони не будуть намагатися командувати нами у нашому домі, а то й виживати нас з нього. Але чому ми маємо ризикувати? :)

Reply


anonymous November 18 2009, 21:02:25 UTC
Написано все ясно і правильно. Ющенко причетний тим, що президент і як президент - прихильник демократичних свобод; що на заході з іміграцією, ми всі знаєм. А наші органи чим зайняті - теж знаєм.
Будуть їхати всі такі - слава видно йде про нас, ми видно популярні в такої категорії.
В себе де живу це бачила давно ще з нашими-бувшими кавказьцями. Приватно знали про того чи іншого кавказьця його минуле і проблеми на його батьківщині і знали, що тут у нас йому по закону не можна було б жити, а він хвалиться, що міліція його опікує. Він має тут бізнес і платить їм, ще й з наших людей знущається.

Reply

bilozerska November 18 2009, 23:15:39 UTC
Головна біда з такими іноземцями - що вони діють колективно, організовано, а ми - поодинці. Наприклад, якщо один їхній скоїв злочин і попався, вся його величезна сім’я, родичі, одноплемінники зберуть гроші і підкуплять одного нашого суддю, бо він же один, їм не треба підкупати сотні українців.

Reply

anonymous November 19 2009, 01:27:04 UTC
Повністю солідарний з вами Олено! Якщо буде потрібно, підтримаю вас не тільки словом. З повагою.(Фенiкс)

Reply

bilozerska November 19 2009, 14:35:23 UTC
Дякую за підтримку!

Reply


bilozerska November 19 2009, 14:45:11 UTC
Або божевільний, або, скоріше за все, просто піариться, хоче робити політичну кар°єру. Два з половиною мільйони, щоб його зареєстрували кандидатом, він все одно не надасть :) Кандидатів цього разу 18.

Reply


ahromenka November 19 2009, 01:15:21 UTC
Цікаво, а українську мову азіати вивчили? Якщо «ні» - то як вони отримали громадянство?

Reply

bilozerska November 19 2009, 14:42:50 UTC
Звичайно, не вивчили. Всі мігранти (принаймні ті, що я бачу в Києві) в кращому разі вчать російську.
Та й не думаю, що з них вимагають хоч щось, крім хабаря.

Reply

ahromenka November 19 2009, 14:48:55 UTC
Во, бляха, як кажуць у нас у Беларусі! Я білорус, мешкаю в Україні п'ять-сем місяців на рік, українська - це не моя рідна мова, на громодянство не претендую. Але вважаю, що кожна людина, яка мешкає тут, державну мову не можа не ведати. А якщо не поважаеш українську - геть відсюль до джунглів.

Reply

bilozerska November 20 2009, 20:20:31 UTC
В принципі, згодна, але з білорусами особлива справа. Мабуть, таки справді братній народ. Давно помітила: всі без винятку білоруси читають українською мовою без жодних труднощів - якось це їм вдається. Я не раз листувалася з білорусами - кожний своєю мовою - так я ні-ні, а спитаю: що таке, наприклад, "живелы"? Бо воно ж на знайомі мови не схоже - російською "животные", українською "тварини". А білорусам у нашій мові все зрозуміло :)

Reply


Leave a comment

Up