Мігранти-злочинці вже і Ющенка дістали

Nov 18, 2009 20:55

Президент України Віктор Ющенко занепокоєний негативною тенденцією криміналізації етнічних спільнот на території нашої держави. Дісталося на горіхи Луценку - зокрема, за в’єтнамця, який у себе на батьківщині займався рекетом і вбивствами, за що був розшукуваний їхніми правоохоронними органами. В’єтнамець знайшов вихід - утік до України, до Харкова, де займався тим самим, але отримав за це не тюрму, а громадянство. В якості заможного громадянина України він здійснив візит на історичну батьківщину, де його і пов’язали. Спалахнув міжнародний скандал.
Бо це у дикому В’єтнамі нардепи, мабуть, не вступаються на міжнародному рівні за убивць і рекетирів. А у нас, за деякими даними, іноземного злочинця кришує нардеп Олександр Фельдман (хотілося б джерело понадійніше, але поки що не знайшла). Ну, в Юлі що не нардеп, то подарунок :)

Якщо Ющенко, який заради допомоги Заходу змушений удавати з себе толерантного і політкоректного, - якщо Ющенко робить такі заяви - значить, ситуація вже справді майже критична.
І не треба занадто оглядатись на толерантний Захід. Вони не розгледіли вчасно хворобу, запустили її, і тепер хочуть, щоб усі навколо теж цим перехворіли.

Якщо ми не хочемо, щоб у центрі Києва горіли машини, щоб на виборах перемагав той, за кого скаже голосувати мулла, щоб нашу зовнішню політику визначали десь в Ер-Ріяді, або, в кращому разі, в Ханої - кордони повинні бути кордонами, а міліція - міліцією.

луценко, нелегали, ющенко

Previous post Next post
Up