Det kan vara kul att pensla bröd med ägg. Brödet blir glansigt och så fastnar linfrö/havreflingor/sesamfrö/din mamma bättre. Men ägg är styckvaror och det är inte alltid man vill wastea en hel frukost på lite brödglans. Klart man kan spara resten av ägget, men det är inte hellr alltid en bra lösning. Så jag undrar, vet ni vad man kan pensla bröd
(
Read more... )
Comments 7
Alltså, jag vet att du kan googla själv, men jag tycker det är så kul att leta upp info :D Hoppas det är något som funkar!
Gnh... bröd med fetaost! Jag kan tänka mig att använde den oöppnade fetaosten i kylen till just det. Ris/quinoa/bulgur har jag aldrig prövat att ha i... intressant!
Reply
Ja gillar bröd-rock'n'roll =)
Reply
Reply
De andra har jag inte direkt prövat, hade något indiskt recept som skulle penslas med skirat smör, men det stod att man kunde ersätta med olja. Det fungerade ju, fast de bröden var tunnare och frasigare än en limpa, så jag vet inte om effekten blir riktigt densamma.
Annars kan man ju slänga ner äggulan i brödet? Skadar aldrig ;)
Reply
Reply
Fasen vad du skriver roligt. Jag har nu gjort ett Worddokument som heter "Kul inlägg" och du blev först på plats. Har du funderat på att bli journalist? Du skulle bli välläst det är jag övertygad om!!!
Ha're
/Lotta B
Reply
Reply
Leave a comment