Пра бананавыя мафіны

Feb 17, 2015 00:42

Пачаць вырашыла з самага першы рэцэпта з кнігі, таму сёння на павестцы дня - бананавыя мафіны!


Read more... )

кухня, blogspot

Leave a comment

Comments 10

ofeliya666 February 16 2015, 23:28:20 UTC
О, і я ўначы пасела пісаць пра ежу)))))) Пакуль напісала, струшчыла мандарын, купу гарэхаў і шмат чаго яшчэ)
А я думала, што мафіны ў прынцыпе некарысныя, гэта ж выпечка, смерць для фігуры, не-е-э?)

Reply

bielameta February 17 2015, 09:44:47 UTC
Ну калі ж яшчэ пісаць пра ежу, калі не ўначы ( ... )

Reply

ofeliya666 February 17 2015, 13:33:41 UTC
Праснакі гэта жэсць))) А я ўчора выпадкова пабачыла амерыканскія чыпсы (пад піва), узяла адну і не заўважыла, як стала іх жэрці. ПРаблема ў тым, што я іх проста не купляю прынцыпова, бо мне цяжка ўстрымацца, яны ж смачныя. Але што мне рабіць, калі яны ўжо ёсць у хаце?)

Я прыкладна зразумела. Праўда як такая мука па-ангельску называецца, каб яе знайсці?))) Трэ пашукаць.

Reply

bielameta February 17 2015, 18:07:33 UTC
Калі нешта ў хаце ёсць, то вельмі цяжка з сабой змагацца :)) Я так фінікі апошнім часам знішчаю, і не важна, колькі набыла - паўкіло ці кіло, усё адно за некалькі дзён знікаюць :))

Мука ў вас павінна звацца whole wheat flour/ ці whole grain flour. Я думаю, у вас яе знайсці павінна быць прасцей, чым у нас :))

Reply


Leave a comment

Up