О, і я ўначы пасела пісаць пра ежу)))))) Пакуль напісала, струшчыла мандарын, купу гарэхаў і шмат чаго яшчэ) А я думала, што мафіны ў прынцыпе некарысныя, гэта ж выпечка, смерць для фігуры, не-е-э?)
Праснакі гэта жэсць))) А я ўчора выпадкова пабачыла амерыканскія чыпсы (пад піва), узяла адну і не заўважыла, як стала іх жэрці. ПРаблема ў тым, што я іх проста не купляю прынцыпова, бо мне цяжка ўстрымацца, яны ж смачныя. Але што мне рабіць, калі яны ўжо ёсць у хаце?)
Я прыкладна зразумела. Праўда як такая мука па-ангельску называецца, каб яе знайсці?))) Трэ пашукаць.
Калі нешта ў хаце ёсць, то вельмі цяжка з сабой змагацца :)) Я так фінікі апошнім часам знішчаю, і не важна, колькі набыла - паўкіло ці кіло, усё адно за некалькі дзён знікаюць :))
Мука ў вас павінна звацца whole wheat flour/ ці whole grain flour. Я думаю, у вас яе знайсці павінна быць прасцей, чым у нас :))
Я вось яе выхоўваю. Гляджу на іх, а бяру гарэшкі) Наступны допіс пра аўсянку будзе мне актуальны) А то я ёю сябе проста катую, яна без солі і масла зусім мне не смачная(
А я думала, што мафіны ў прынцыпе некарысныя, гэта ж выпечка, смерць для фігуры, не-е-э?)
Reply
Reply
Я прыкладна зразумела. Праўда як такая мука па-ангельску называецца, каб яе знайсці?))) Трэ пашукаць.
Reply
Мука ў вас павінна звацца whole wheat flour/ ці whole grain flour. Я думаю, у вас яе знайсці павінна быць прасцей, чым у нас :))
Reply
Добра, дзякуй, мо і набудзем, калі гэта скончыцца)
Reply
Ды калі ласка! Мукі насамрэч рознай карыснай бывае, не толькі пшанічнай. Спадзяюся, я пра гэта яшчэ напішу :)
Reply
Наступны допіс пра аўсянку будзе мне актуальны) А то я ёю сябе проста катую, яна без солі і масла зусім мне не смачная(
Reply
Пакуль справа дойдзе да аўсянкі, паспрабуй дадаваць мёд/сіропы/сочыва/разынкі/фінікі ці што там яшчэ - і жыццё заіграе новымі фарбамі :))
Reply
Reply
Reply
Leave a comment