Snuff

Aug 26, 2008 11:07

Igår var Milena här. Vi hade varit på Tribe och piercat mig, fikat på Sense och plockat rönnbär, köpt färg till hennes väggar. Det var en fylld dag. Jag tittade efter en bok med svenska för invandrare på Akademibokhandeln (till Nickos) men hittade inte den han ville ha, så nu får jag be mor sköta resten. Jag vet inte ens om det finns ( Read more... )

bok, gotland, film, flytt

Leave a comment

Comments 15

Milena anonymous August 26 2008, 12:20:23 UTC
Visst hade jag pyntat ditt köksbord fint med rönnbären? :D Haha. Vet du? Bussjäveln kom inte alls då den skulle imorse, utan en timma senare. Och det ösregnade. Först tänkte jag "åh, vad fint" men efter en timma var det inte alls fint längre, meningen 'jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i' fick då en helt annan innebörd. Och när, hallelujah, bussen sedan äntligen kom efter en timma så körde den FÖRBI mig! Men jag såg sjukt förnärmade ut och vevade med armarna osv. så han stannade några meter bort och plockade upp mig ändå, tur var väl det. Chuffören sa att "ja, jag är ju lite sen...", dagens underdrift det där. Det jag ville säga med den här långa kommentaren var att jag inte tycker om busstrafiken vid anten, alls! Jag hoppas det funkar bättre i Gotland! :)) PUSS PÅ STORASYSTER!

Reply

Re: Milena baddayinbosnia August 26 2008, 12:30:49 UTC
Well, det var en sällan skådad nonchalans! Du hade pyntat jättefint och jag blev alldeles gråtig. Vi gör de där t-shirtarna till varandra, med tankekartstemat, du vet med pilar etc. Blir du arg om jag har med mongominen? xD

Usch jag mår inte bra, fysiskt eller psykiskt, av den här flytten. Det är värsta jobbigt. Jag saknar dig asmycket. Aaaaargh.

Reply

anonymous August 27 2008, 13:21:24 UTC
Re: Milena baddayinbosnia August 27 2008, 18:28:48 UTC
Så kan vi ligga på var sitt håll med skosnören och ringar med t-shirtarna på oss... och känna att vi är ensamma i världen!

Jo... det kommer ett nytt blogginlägg nu. Jag skrev det på färjan egentligen, men det fanns ju ingen täckning därute, haha, så jag publicerar det nu änna.

Haha, det där om en viss fröken kan vi ju ta över telefon kanske... :p

Du skall skriva Liv Oschlag från och med typ nästa vecka... men skriv Möller på första så att man vet att det verkligen kommer fram till min postbox, du vet.

Kustparksvägen 6.
62470 Fårösund.

SKRIV, SKRIV, SKRIV!

Reply


karlstad August 27 2008, 06:25:39 UTC
Så kändes det för mig med, om det nu hjälper. Berättade jag om morgonen då jag stack? Kortfattat blev jag utelåst, fick ett totalt bryt med skrik och gråt och slänga sig på golvet och allt och insåg plötsligt att jag inte skulle palla att inte åka och sen löste sig allt. Men innan dess kändes det så himla overkligt och jobbigt. Så när du kommer fram och allt börjar sätta igång där borta kommer det nog kännas annorlunda.
Har inte hört om Chucks bok alls. Låter intressant, och vad vet du om filmen? Ser det okej ut? Köpte Rant men läste den aldrig...
Och har du hört om Guy Richies nya film?

Reply

baddayinbosnia August 27 2008, 18:34:24 UTC
Ja... tack. Nej, det hade du inte berättat. Nu är jag framme och har blivit vän med grannen, packat upp rummet och fyllt kylskåpet, så då känns det ju lättare att finna sig i allt, liksom. Men det är jävligt mycket på en gång. Det är ju helvetes långt till Irland, men det är långt till Gotland, också - vad mig anbelangar hade det lika gärna kunnat vara Kuba, liksom. (minus kommunismen)

Nej, det hade inte jag heller förrän jag snubblade över något skumt klipp på YouTube. Har fortfarande inte förstått vad transan har med saken att göra...
Filmen verkar som sagt... tja. Jag tror inte att den är en total katastrof, men verkar heller inte vara "nya Fight Club", if you catch my drift. Kolla YouTube för trailer så kan du säga vad tror om'et sedan. Rant har jag heller inte läst. Jobbat för mycket, läst för lite.
NEJ. Berätta! (jag reelar fortfarande efter Revolver och känner mig liksom lite kantstött, typ, men who's to say att han inte kan återgå till sin forna glans. Man får ha lite tro ibland.)

Reply

karlstad August 28 2008, 07:30:56 UTC
Hmm, det låter ju inte så bra direkt. Jag får väl kolla upp det om ja nån gång hamnar framför dator med ljud - utan är det ju lite poänglöst.
Nya filmen heter "Rock&Rolla" och jag vet inte riktigt vad det ska föreställa. Allt jag vet är att det finns reklam. Revolver hörde jag aldrig talas om förutom rykten och jag såg den heller inte. Hur var den?

Reply

baddayinbosnia August 28 2008, 13:10:52 UTC
Nej, det låter väl inte som det är något att hurra för egentligen, antar jag. Men vad fan, nu skall man inte vara negativ, den kanske är helt okay.

Jag kollade trailern och ja. Den verkar ju inte vara det bästa han har gjort kanske. Men där får man väl också hålla lite på cynismen tills man vet vad man pratar om, kanske.
Revolver är nog lite av en acquired taste skulle jag vilja säga. Den var jävligt djup och existentiell på många sätt, så det beror ju lite på hur man vill ha sin Guy Ritchie, liksom - scrambled eller sunny side up... men skådespelarna var bra så den är ju sevärd, men man känner sig mindfucked när den är slut.

Reply


anonymous August 28 2008, 12:04:36 UTC
Ska de filmatisera Choke? Hmm... spännande. Väldigt spännande. Men ja... kan det bli bra tro? /Monikaaa

Reply

baddayinbosnia August 28 2008, 13:07:15 UTC
Kolla trailern. Det är lite slapstick som sagt, men... ja. Det kan ju bli okay i alla fall.

Reply


Leave a comment

Up