Snuff

Aug 26, 2008 11:07

Igår var Milena här. Vi hade varit på Tribe och piercat mig, fikat på Sense och plockat rönnbär, köpt färg till hennes väggar. Det var en fylld dag. Jag tittade efter en bok med svenska för invandrare på Akademibokhandeln (till Nickos) men hittade inte den han ville ha, så nu får jag be mor sköta resten. Jag vet inte ens om det finns ( Read more... )

bok, gotland, film, flytt

Leave a comment

karlstad August 27 2008, 06:25:39 UTC
Så kändes det för mig med, om det nu hjälper. Berättade jag om morgonen då jag stack? Kortfattat blev jag utelåst, fick ett totalt bryt med skrik och gråt och slänga sig på golvet och allt och insåg plötsligt att jag inte skulle palla att inte åka och sen löste sig allt. Men innan dess kändes det så himla overkligt och jobbigt. Så när du kommer fram och allt börjar sätta igång där borta kommer det nog kännas annorlunda.
Har inte hört om Chucks bok alls. Låter intressant, och vad vet du om filmen? Ser det okej ut? Köpte Rant men läste den aldrig...
Och har du hört om Guy Richies nya film?

Reply

baddayinbosnia August 27 2008, 18:34:24 UTC
Ja... tack. Nej, det hade du inte berättat. Nu är jag framme och har blivit vän med grannen, packat upp rummet och fyllt kylskåpet, så då känns det ju lättare att finna sig i allt, liksom. Men det är jävligt mycket på en gång. Det är ju helvetes långt till Irland, men det är långt till Gotland, också - vad mig anbelangar hade det lika gärna kunnat vara Kuba, liksom. (minus kommunismen)

Nej, det hade inte jag heller förrän jag snubblade över något skumt klipp på YouTube. Har fortfarande inte förstått vad transan har med saken att göra...
Filmen verkar som sagt... tja. Jag tror inte att den är en total katastrof, men verkar heller inte vara "nya Fight Club", if you catch my drift. Kolla YouTube för trailer så kan du säga vad tror om'et sedan. Rant har jag heller inte läst. Jobbat för mycket, läst för lite.
NEJ. Berätta! (jag reelar fortfarande efter Revolver och känner mig liksom lite kantstött, typ, men who's to say att han inte kan återgå till sin forna glans. Man får ha lite tro ibland.)

Reply

karlstad August 28 2008, 07:30:56 UTC
Hmm, det låter ju inte så bra direkt. Jag får väl kolla upp det om ja nån gång hamnar framför dator med ljud - utan är det ju lite poänglöst.
Nya filmen heter "Rock&Rolla" och jag vet inte riktigt vad det ska föreställa. Allt jag vet är att det finns reklam. Revolver hörde jag aldrig talas om förutom rykten och jag såg den heller inte. Hur var den?

Reply

baddayinbosnia August 28 2008, 13:10:52 UTC
Nej, det låter väl inte som det är något att hurra för egentligen, antar jag. Men vad fan, nu skall man inte vara negativ, den kanske är helt okay.

Jag kollade trailern och ja. Den verkar ju inte vara det bästa han har gjort kanske. Men där får man väl också hålla lite på cynismen tills man vet vad man pratar om, kanske.
Revolver är nog lite av en acquired taste skulle jag vilja säga. Den var jävligt djup och existentiell på många sätt, så det beror ju lite på hur man vill ha sin Guy Ritchie, liksom - scrambled eller sunny side up... men skådespelarna var bra så den är ju sevärd, men man känner sig mindfucked när den är slut.

Reply

karlstad August 28 2008, 14:33:07 UTC
Hmm, det var otippat med djup Guy! Jag hörde aldrig nåt om den så jag bara antog att den var dålig, så underground är jag.

Reply

baddayinbosnia August 28 2008, 14:58:27 UTC
Mm, otippat och kanske framför allt ganska oklädsamt. Varför bryta ett vinnande koncept? Javisst, jag fattar om man vill utvecklas, men, hallå. Har man "struck gold" så kanske man inte vill börja leta på andra ställen, för sitt eget bästa alltså.
Du får ta och se den, då, så får du säga mig din åsikt!

Reply

karlstad August 29 2008, 08:10:27 UTC
Jag tror inte det blir av, känns inte som om jag har missat så mycket.
Jag håller med som fan, men samtidigt tycker jag artister har all rätt att göra något helt annat och opopulärt. Det är ju trots allt så man vet att de är artister, iaf lite grann.

Reply

baddayinbosnia August 29 2008, 12:41:34 UTC
Nej, det har du väl iofs inte, men det vore roligt att höra vad du tycker. Så om du har en ledig stund och jävligt tråkigt...
Ja, det håller jag också med om. Men en annan sida av mig vill ha tillbaka mindlessviolenceandwittydialogue!Guy.

Reply


Leave a comment

Up