Сочыва з яблык

Sep 10, 2009 21:48


На вечар вырашыла выкласці яшчэ адзін актуальны рэцэпт на такую пару года. Гэта варэнне з яблык. Прытым яблыкі застаюцца цэлыя. Так як у мяне яблыкі не вельмі моцныя былі, самі па сваім складзе яны вельмі лёгкія, таму крыху разварыліся. Але ўсё роўна вельмі смачна і арыгінальна.

Read more... )

Кулінарыя

Leave a comment

Comments 2

ofeliya666 September 10 2009, 20:34:29 UTC
брр, я не кулінарка, мяне ў варэнную пускаць нельга...
але паспрабавала б, выглядае дужа спакусліва!
ням)

Reply

azarkinm September 11 2009, 03:56:11 UTC
Так, вельмі смачнае і смак крыху адрозніваецца ад традыцынага яблычнага сочыва

Reply


Leave a comment

Up