Неділя.

Aug 28, 2016 10:47

Мої, як благополучно, їдуть завтра. Сьогодні готую вареники з м’ясом, капустою, картоплею і сиром з родзинками. Полтавські вареники, на пару, розміром з долоньку. Однім можна наїстися. Вже приготувала начинку і підійшла опара. Зараз замішу тісто і буду потроху робить. Да, і домашній хлібчик у дорогу ( Read more... )

Щоденник, Шапито

Leave a comment

Comments 6

tradeskantiya August 28 2016, 12:31:07 UTC
Леся, лише раз їла полтавські вареники, але господиня казала, що тісто на кефірі. Розкажіть детальніше про тісто, бо перший раз чую про опару на вареники.

Reply

aucubagold August 28 2016, 14:16:27 UTC
опара, бо тісто на ці вареники робиться, як на пиріжки, на дріжджах, тому вареники готуються на пару, їх можна розігрівати і їсти на другий день, як пиріжки, але це ж таки не пиріжки, а вареники.

Reply


turbinist_t3 August 28 2016, 14:10:31 UTC
Доброго дня!
Зi Святом Успіння Пресвятої Богородиці!

Reply

aucubagold August 28 2016, 14:17:50 UTC
І вам доброго здоров’я!:)

Reply


ex_juan_gan August 28 2016, 15:37:00 UTC
Да как вы это все съедите? Ведро карасей, ведро полтавских вереников... У нас здесь такие вареники почему-то "pеragi" называают в "русских" магазинах; объяснять им бесполезно.

Reply

aucubagold August 28 2016, 15:42:21 UTC
карасей замораживаю впрок, вареники уедут на Киев))

Reply


Leave a comment

Up