домашнє кулінарне

Jun 05, 2013 20:14

Обережно, цей пост може бути небезпечним для людей з алергією на мімімішність!

я попереджала! )

особисте, запорізьке, щасливе, їстівне, домашнє, коханнячко

Leave a comment

Comments 26

dariya_16_05 June 5 2013, 17:32:08 UTC
вітаю з річницею і з таким хлопцем:)
а я щось пропустила, що ти перебазувалась униз по Дніпру))
офф. цвітна капуста - не кольорова

Reply

atanoissapa June 5 2013, 17:34:18 UTC
точно, капусту виправила! =)

ага, перебазувалась вже тижня два як!

Reply


kayca June 5 2013, 18:01:27 UTC
оооо так! це круто готувати разом і для когось. Так якось і бажання є і натхнення регулярно приходить)

Раз поїхав мій на 4 дні, а я за ці дні навіть нічого готувати не хотіла...)

І вітаю з річницею! Бажаю кохання і взаєморозуміння!)

Reply

atanoissapa June 5 2013, 18:31:44 UTC
коли мій кудись їде - я отримую нагоду приготувати щось з тих продуктів, які він не їсть - з картоплі наприклад ) так що теж норм )

дякую!

Reply


goblinka_rowena June 5 2013, 19:24:05 UTC
Поздравляю з годовщиной:-) Пусть эта мимимишность продлится еще на долгие годы:-)

Reply

atanoissapa June 5 2013, 21:21:35 UTC
будем стараться )

Reply


sorrowday June 5 2013, 20:09:50 UTC
Тань,
приєднуюсь до усіх вітань!
(це типу експромтик віршовий)

Щоб там не казали. але зі стороні нічого не видніше! Мімімі - то дуже круто! Хай воно у вас буде! Тільки для вас двох!

А я у зоооовсім-зовсім недалекому майбутньому спробую приготувати млинці))
Турецький суп - дуже красивий)) мені дуже до смаку супи-пюре.

Reply

atanoissapa June 5 2013, 21:21:59 UTC
ти приїзжай давай до нас в гості, Хорицю покажемо!

Reply

sorrowday June 5 2013, 21:46:22 UTC
*я аж засумнівався, що ти справді мені пропонуєш. думаю, може, помилилась :)* Тю, так без проблем, в принципі)) Тим більше, їхати до вас - раз плюнути))
Я, до речі, був на Хортиці 9 лютого цього року. Але одному було якось... мені більше подобається їздити одному, а от гуляти краще в компанії))

Ну, я збираюсь у Київ же цими вихідними (ви, до речі, не їдете?).

А коли запрошуєте?))

Reply

atanoissapa June 5 2013, 22:28:09 UTC
та на яких-небудь вихідних приїзжай! Тільки за пару днів повідом, щоб ми нікуди не поїхали )

Reply


t_ramisy June 5 2013, 22:20:26 UTC
уже год?!
быстро, однако, время летит.

*суп из чечевицы беру на заметку. что-то в голову не приходило, рецепты я как-то не читаю

Reply

atanoissapa June 5 2013, 22:27:24 UTC
рецептом поделиться? )

Reply

t_ramisy June 6 2013, 10:58:52 UTC
мм, давай :)
мож, сподоблюсь и сделать тогда

Reply

atanoissapa June 7 2013, 07:18:34 UTC
1. вариш сочевицю приблизно півгодини. воду не зливаєш.
2. очищаєш помідори від кожури, смажиш (штук 4-5 на невелику кастрюльку)
3. перемелюєш в блендері сочевицю з помідорами. додаєш воду, на якій варила(дивлячись яка консистенція подобається).
4. туди ж за смаком додаєш: вершки (приблизно 100 гр.взяв), вершкове масло (ст. ложка), оливкову олію, спеції (червоний мелений перець відмінно підходить, або паприка), базилік.
5. перемоловши та змішавши все, залити в кастрюлю і закип'ятити
6. подавати з грінками, при бажанні вже в тарілку додати лимонного соку

Reply


Leave a comment

Up