*я аж засумнівався, що ти справді мені пропонуєш. думаю, може, помилилась :)* Тю, так без проблем, в принципі)) Тим більше, їхати до вас - раз плюнути)) Я, до речі, був на Хортиці 9 лютого цього року. Але одному було якось... мені більше подобається їздити одному, а от гуляти краще в компанії))
Ну, я збираюсь у Київ же цими вихідними (ви, до речі, не їдете?).
1. вариш сочевицю приблизно півгодини. воду не зливаєш. 2. очищаєш помідори від кожури, смажиш (штук 4-5 на невелику кастрюльку) 3. перемелюєш в блендері сочевицю з помідорами. додаєш воду, на якій варила(дивлячись яка консистенція подобається). 4. туди ж за смаком додаєш: вершки (приблизно 100 гр.взяв), вершкове масло (ст. ложка), оливкову олію, спеції (червоний мелений перець відмінно підходить, або паприка), базилік. 5. перемоловши та змішавши все, залити в кастрюлю і закип'ятити 6. подавати з грінками, при бажанні вже в тарілку додати лимонного соку
Comments 26
а я щось пропустила, що ти перебазувалась униз по Дніпру))
офф. цвітна капуста - не кольорова
Reply
ага, перебазувалась вже тижня два як!
Reply
Раз поїхав мій на 4 дні, а я за ці дні навіть нічого готувати не хотіла...)
І вітаю з річницею! Бажаю кохання і взаєморозуміння!)
Reply
дякую!
Reply
Reply
Reply
приєднуюсь до усіх вітань!
(це типу експромтик віршовий)
Щоб там не казали. але зі стороні нічого не видніше! Мімімі - то дуже круто! Хай воно у вас буде! Тільки для вас двох!
А я у зоооовсім-зовсім недалекому майбутньому спробую приготувати млинці))
Турецький суп - дуже красивий)) мені дуже до смаку супи-пюре.
Reply
Reply
Я, до речі, був на Хортиці 9 лютого цього року. Але одному було якось... мені більше подобається їздити одному, а от гуляти краще в компанії))
Ну, я збираюсь у Київ же цими вихідними (ви, до речі, не їдете?).
А коли запрошуєте?))
Reply
Reply
быстро, однако, время летит.
*суп из чечевицы беру на заметку. что-то в голову не приходило, рецепты я как-то не читаю
Reply
Reply
мож, сподоблюсь и сделать тогда
Reply
2. очищаєш помідори від кожури, смажиш (штук 4-5 на невелику кастрюльку)
3. перемелюєш в блендері сочевицю з помідорами. додаєш воду, на якій варила(дивлячись яка консистенція подобається).
4. туди ж за смаком додаєш: вершки (приблизно 100 гр.взяв), вершкове масло (ст. ложка), оливкову олію, спеції (червоний мелений перець відмінно підходить, або паприка), базилік.
5. перемоловши та змішавши все, залити в кастрюлю і закип'ятити
6. подавати з грінками, при бажанні вже в тарілку додати лимонного соку
Reply
Leave a comment