Обережно, цей пост може бути небезпечним для людей з алергією на мімімішність!
Наше запорізьке життя відмічається кулінарними експериментами та відкриттями.
Вже спробували смажений панір з овочами, смажену цвітну капусту, грибний паштет з вершками, домашній смузі та ще купу всяких нямок.
Сьогодні зранку, наприклад, я вперше в житті посмажила млинці! І вони вийшли!! Тоненькі і смачні!!!
А на вечерю Ед змайстрував турецький суп-пюре з сочевиці, помідорів та вершків. Рецепт вичитав в журналі Vegetarian. Смакота - непередаваєма!
Завтра тушитимемо нут з томатом та часником за рецептом від
kkurvacumback.
Це так круто. Готувати один для одного. З хвилюванням слідкувати за реакцією: сподобалось, чи ні. Вечеряти разом під якийсь цікавий фільм. Разом купувати всякі дрібниці для дому. Обговорювати новини.
чи подобається мені в Запоріжжі? о дааа, Запоріжжя чудове =) ...
P.S. Ну і для повного комплекту вражень. Вчора ми святкували рік спільної мімімішності =) Приходжу з роботи, а вдома -
не знаю, звідки в моїй кармі стільки плюсіків, але здається кращого хлопця і уявити важко =)