Вег-фест. Десь 3. Панір, пакори, та жінка, що живе на молоці

Apr 17, 2013 23:58

Дискусія у нас з молоком триває вже декілька років. Молоко каже: "Я класне, з мене роблять морозиво, сир і йогурти! Їж мене повністю!". А я йому: "Через тебе ж коровки мучились!". А воно: "Так вони ж заради мене не вмирали! Don't worry!". Так і живем: варто потусити з веганами і побачити їх ужасне відео з молочних ферм (або самій на них побувати ( Read more... )

цікаве, їстівне, вегетаріанське, зафоткане

Leave a comment

Comments 46

zoi_ka April 17 2013, 21:23:37 UTC
аааа.... хочу про нешлифованый рис
люблю его за то, что в нем нет крахмала и он вкуснее обычного

Reply

atanoissapa April 17 2013, 21:39:31 UTC
а я наоборот слышала, что если не учесть все миллион нюансов в приготовлении, то он не вкусный (

Reply

zoi_ka April 17 2013, 21:44:29 UTC
хз) все равно вкусно
просто без ничего с соевым соусом

Reply

atanoissapa April 17 2013, 21:48:56 UTC
надо будет попробовать )

Reply


lockys April 17 2013, 21:29:35 UTC
- скажите, батюшка, я праведно живу?
- праведно, сын мой, но зря...

Reply

atanoissapa April 17 2013, 21:38:50 UTC
у каждого свои цели в жизни: кто-то хочет беспорядочно наслаждаться примитивным образом, а у кого-то другой уровень наслаждения.
все зависит от уровня, на котором человек находится, только и всего

Reply

lockys April 17 2013, 22:03:13 UTC
и точки отсчета уровней:-)

Reply


slavavu April 17 2013, 21:34:09 UTC
Попробую, как время появится - приготовлю:)

Reply

atanoissapa April 17 2013, 21:39:00 UTC
ура! коммент!!!

Reply


sorrowday April 17 2013, 21:40:41 UTC
Я чекав на фото, бо нічого не було видно зі свого стільчика))
До речі, сам по собі панір мені ну зовсім не сподобався. За своїми смаковими якостями, а от структура була крута.
Пакори дуже сподобались! Обов*язково приготую! Тим більше, готується ж як два пальці... Але панір теж треба спробувати. Так а чого не з дешевих? По вартості як звичайний сир. Ну, майже. Тим більше, якщо вони казали, що молоко купують по 4 грн. за літр. А ще рекомендували ж не марю, а шифон чи органзу, бо від них нічого не потрапляє до паніру (ниточки усілякі :))
До речі, ти не розповіла про чувака, який про спеції розповідав. (це типу жарт)

Reply

atanoissapa April 17 2013, 21:48:39 UTC
панір важко було зацінити, бо він був несолоний і не смажений, тобто просто прісний.
Якщо його підсолити і підсмажити, та ще й в томаті, та ще й додати овочів - то взагалі за вуха не відірвеш ) В Дамодарі він є в більшості страв - мммммм!

а чувак, що розповідав про спеції, просто розгубився трохи... та й люди вже не були готові його слухати... чо ти так прям жорстко ))

Reply

beautifullady22 April 18 2013, 09:34:48 UTC
а як його смажать? бо я ось теж такий свіжовідігрітий сир не люблю...

Reply

atanoissapa April 18 2013, 09:36:56 UTC
просто ріжеш кубіками або паралелепіпедами і смажиш на олії )

Reply


livejournal April 17 2013, 22:10:19 UTC
Вітаємо! Ваш запис потрапив у Рейтинг топ-25 популярних записів України!
За бажанням детальніше про рейтинги ви можете прочитати у розділі довідки.

Reply


Leave a comment

Up