Дискусія у нас з молоком триває вже декілька років. Молоко каже: "Я класне, з мене роблять морозиво, сир і йогурти! Їж мене повністю!". А я йому: "Через тебе ж коровки мучились!". А воно: "Так вони ж заради мене не вмирали! Don't worry!". Так і живем: варто потусити з веганами і побачити їх ужасне відео з молочних ферм (або самій на них побувати
(
Read more... )
Comments 46
люблю его за то, что в нем нет крахмала и он вкуснее обычного
Reply
Reply
просто без ничего с соевым соусом
Reply
Reply
- праведно, сын мой, но зря...
Reply
все зависит от уровня, на котором человек находится, только и всего
Reply
Reply
Reply
Reply
До речі, сам по собі панір мені ну зовсім не сподобався. За своїми смаковими якостями, а от структура була крута.
Пакори дуже сподобались! Обов*язково приготую! Тим більше, готується ж як два пальці... Але панір теж треба спробувати. Так а чого не з дешевих? По вартості як звичайний сир. Ну, майже. Тим більше, якщо вони казали, що молоко купують по 4 грн. за літр. А ще рекомендували ж не марю, а шифон чи органзу, бо від них нічого не потрапляє до паніру (ниточки усілякі :))
До речі, ти не розповіла про чувака, який про спеції розповідав. (це типу жарт)
Reply
Якщо його підсолити і підсмажити, та ще й в томаті, та ще й додати овочів - то взагалі за вуха не відірвеш ) В Дамодарі він є в більшості страв - мммммм!
а чувак, що розповідав про спеції, просто розгубився трохи... та й люди вже не були готові його слухати... чо ти так прям жорстко ))
Reply
Reply
Reply
За бажанням детальніше про рейтинги ви можете прочитати у розділі довідки.
Reply
Leave a comment