уря!

May 29, 2012 09:00

Вопщєм навпроти пункту "Залізти на Парус" можна ставити жирненький плюсік ) Карабкалась я туди вчора з возмущаннями та нудінням, за що потім було дуже соромно. Страшних обвалів, прірв та скриплячих сходинок помічено не було, хіба що пару перешкод та прєпятствій, але жити можна =)

На фото наша чудова ЖЖешна компанія, на 32-му поверсі Парусу: atanoissapasicheslavets, naghtigal та stepoviha .



для немісцевих та тих, хто в танку, пояснюю. Парус - це отака недобудована споруда, яка планувалась як готель. Ще за радянських часів її практично добудували, але потім Союз здох, і готель так і лишився у вигляді порожньої коробки. Тепер туди часто лазять всякі придурки мешканці та гості міста



32 поверхи сходинок, трошки матюків - і ми вже на самому верху ) Воно того вартувало!


Вперше за останні стотищроків я опинилась в якомусь цікавому місці без фотіка. Так що всі картінки by stepoviha , за що їй велике цьом )


слідом за нами туди піднялась ще компанія з дівчиною на височезних шпильках!!!! мені стало ще соромніше за власні страхи )


якось там прекрасно ) навіть без кокаїну (с)


наші могутні силуети на фоні вечірнього міста )


ще одне фото нас )) прекрасні люди, чудове вийшло розвіртуалення, ура! =)


sicheslavets отримує подяку за наполегливе наполягання на забиранні туди, тепер сподіваюсь залізти туди якось вдень та з фотіком ) так шо докладніший фотозвіт не примусить себе довго чекати ) уря!

дніпропетровське, френди, зафоткане

Previous post Next post
Up