вчора нарешті ми це зробили)) збирались довго... дуже довго, в першу чергу через мене тісто замішувала ще перед НР рецепт без використання меду від podkolenochka (дякую Люді mila_kanari за "наводку
( Read more... )
ух, які гарненькі печива у вас сталися...! молодці! справжній творчій процес! якщо не забуду, потім перечитаю рецепт и може теж зроблю.. руки вже чешуться.. і текст гарний склався - веселий! :))
дякую!))) рецепт, справді, дуже гарний, пряники не дубові виходять. я ще познаходила прикольні пряникові будиночки, треба буде зберегти окремим постом, бо діти сказали, що треба робити)) пообіцяла на наступне Різдво)
Отнюдь. Для первого раза,повторюсь, пряники милыми получились. С айсингом нужно набить руку и в процессе опыта понимать какой консистенции он должен быть. Ты формочками пользовалась для вырезания пряников?
Comments 8
якщо не забуду, потім перечитаю рецепт и може теж зроблю.. руки вже чешуться..
і текст гарний склався - веселий! :))
Reply
рецепт, справді, дуже гарний, пряники не дубові виходять.
я ще познаходила прикольні пряникові будиночки, треба буде зберегти окремим постом, бо діти сказали, що треба робити)) пообіцяла на наступне Різдво)
Reply
Reply
вот пока на пряничках потренируемся. хотя и видео и МК уже смотрела по домикам)
Reply
Reply
я с Лешкой когда-то была на МК там кистокой раскрашивали пряники, а вот с айсингом оказалось мне не под силу (
Reply
С айсингом нужно набить руку и в процессе опыта понимать какой консистенции он должен быть.
Ты формочками пользовалась для вырезания пряников?
Reply
только бантик лепили
по консистенции айсинга поняла я сразу. как его сделать более текучим? лим сок или что-то другое?
Reply
Leave a comment