(Untitled)

Jan 20, 2013 19:20

Kažkada buvau koncerte. Ir jau gerokai jam įpusėjus vokalistas prisipažino, kad gyvena Vilniaus gatvėje (jis iš Rusijos). Pirma man patiko, kad jis tai padarė spontaniškai, ir lyg ant lapo surašytas koncerto scenarijus pakrypo kita linkme. Nors ir minutei. Truputį sumažino įtampą ir kažkokią jo to vakaro pozą. Lyg grupė ir publika priartėjo viena ( Read more... )

diary, sekmadienis, žiema, sąmonės srautas, kaštonai

Leave a comment

Comments 4

anonymous January 24 2013, 06:38:41 UTC
kai studijavau, gyvenau Saulėtekio alėjoje. buvo gražus pavadinimas. kambario langai buvo į rytus, saulė ryte visada šviesdavo, taigi pavadinimas buvo susijęs saule. vėliau persikėliau į kitą kambarį, langai buvo į vakarus, ir saulė rytais nebešviesdavo. kai baigiau studijas, išsikrausčiau į Kalvarijų gatvę. toks neįdomus neįdomus pavadinimas.

labiausiai Vilniuje traukia Šv. Stepono gatvė - gražiai skamba, be to šiek tiek nostalgiška vieta. tiesa, dar ten kažkada ir viešnamis kažkur buvo (XIX a. pab. - XX a. pr.).

o gimtajame Alytuje yra tokia Gardino gatvė. ji man labai graži, bet labai negražus pavadinimas. mintyse ją vadinu Argentinos gatve.

http://arsonistsprayers.wordpress.com

Reply

anniemariex January 24 2013, 10:57:38 UTC
vakar ėjau pro Tramvajų gatvę ir buvo įdomu ką galvoja šios gatvės gyventojai apie tramjavus ir metro Vilniuje. Žodžiu..kažkaip pradėjau skaityti gatves!

Reply

mastermind_haz January 25 2013, 07:55:08 UTC
Tramvajų gatvėje kadaise būta tramvajaus - arkliu traukiamo, bet tramvajaus. Kai buvau mažas, dar buvo toj gatvėj įdubimai bėgiams (nors gali būti, kad vaikystė su sapnais susijungė)

Reply

anniemariex January 26 2013, 19:17:38 UTC

Leave a comment

Up