Говерла

May 12, 2018 10:31

9 травня вперше в житті піднявся на Говерлу. Зробив це з метою потренуватися перед сходженням на Ньїрагонго в рамках Великої Африканської експедиції. Попри великі складності (сніг, стрімкий і слизький підйом, дощ і сильний вітер) сходження виявилося успішним. Підйом до вершини від турбаза "Заросляк" зайняв 2 год. 20 хв. А ось з погодою не пощастило ( Read more... )

Карпати, Говерла

Leave a comment

Comments 3

olga_kulaj June 5 2018, 20:29:46 UTC
Вітаю!
Нам з погодою ще більше не пощастило в першому сходженні на Говерлу - туман був такий, що за три метра нічого не видно було, я дитину за руку весь час тримала на вершині, щоб не загубилась )їй тоді було 11 років). В той день Україна стала незалежною (24. 08.1991р.), але оскільки крони до транзистора були в дефіциті, ми знали, що Єльцин вже визволив Горбачова, що путч припинено, але свіжіших новин не знали. Приїхали у Врохту на другий день і нам хазяїн квартири сказав.
А ще питання на іншу тему. Я бачу, Андрію, Ви багато де були в Польщі. Чи є серед тих географічних назв, що у вас в змісті, такі, що від Варшави недалеко, в радіусі до 100 км? Буду вдячна.
Починаю писати про наше 4-місячне перебування в Польщі, можливо, й Вам якась інфа буде корисною. А оскільки збираємось туди ще (на цей раз ненадовго, на 7-9 днів), та й дочка з дітьми залишається там, то шукаю інфу про місця , цікаві для уікенду.

Reply

andy_travelua August 16 2018, 19:31:31 UTC
От якраз регіон навколо Варшави я і не досліджував. Точніше, трохи вивчав, але нічого особливо цікавого там для себе не знайшов.
Краще все ж таки з'їздити кудись в Торунь чи Гданськ

Reply

olga_kulaj August 21 2018, 16:23:30 UTC
То нам далеко. Дочка в Торуні була з тиждень тому у відрядженні, сподобалось місто. А в Лодзі теж була у відрядження, сказала, що страшенно депресивне місто, наче й не Польща ( ... )

Reply


Leave a comment

Up