Fic: Grenzenloos (X-files/Torchwood x-over) - deel 1

Apr 08, 2007 22:52

Okee, eens kijken of dit lukt. Ik heb in geen tijden iets geschreven, maar dit borrelde opeens spontaan op, en nou zou het toch mooi zijn als ik het hier gepost kreeg.

Titel: Grenzenloos
Fandom: X-Files / Torchwood
Pairing: Jack/Mulder (maar heeel mild, meer plot dan slash)

Deel 1: Het lijk uit de lucht )

x-files, fic, torchwood

Leave a comment

Comments 1

bonafide_nocta August 15 2007, 20:26:52 UTC
Hallo daar! 'Tis Bon, van 100moods_nl. Ik antwoord hier vanwege het feit dat m'n account wordt gestalkt...

Maar terug op je comments: ik ben ook door de vele communities van LJ gespit en tot nu toe heb ik ook nog steeds geen normale nederlandse comm kunnen vinden. Eentje die zich focust op fanfiction, enz.

En die claim die je wou, Jack Harkness was het? =D Ik zou het fijn vinden als je die zou aannemen, ook al staat het dan 'stom' (jouw woorden hoor, niet de mijne %D). Het zou in ieder geval leven in de brouwerij brengen, toch? En ook al neem je nu Jack Harkness, je kunt er later altijd nog een claim bijnemen, als je daar behoefte naar hebt. Of je Jack claim omruilen voor een andere. Ik wil niet al te strict zijn, vooral omdat dit een low-key comm is.

Oh, en nog een ding voor ik ga, het spijt me dus heel erg dat ik er zo lang overdeed om te antwoorden. Ik was al langer van plan om weer even langs te wippen op LJ, maar het ontschoot me telkens weer. Internet leidt me constant af. ;P

Reply


Leave a comment

Up