Вірогідна Митна

Oct 23, 2013 22:14



Отож, у вчорашній голосувалці за явною перевагою перемагає пост про ще один проект благоустрою, тому слушаю и повинуюсь пишу саме про це. Ідею цього проекту підкинули у ТРК Люкс якраз тоді, коли вже на повну тривала робота з лавочками на Галицькій.
Полягала ця ідея в тому, щоби, використавши наявні напрацювання та розрахунки, підготувати проект невеликого благоустрою площі Митної та подати заявку з ним на один грант, направлений на озеленення міст та благоустрій.
Щоправда тоді той грант отримати нажаль, але картинки лишилися. От я їх сьогодні і показую.

1. Одним з основних елементів стали, звісно, кільцеві лавочки.


2. Також в кошторис проекту входили велостійки, облаштування дитячого майданчика та відновлення газону і доріжки до дитячої поліклініки.


3. Знайомий джентльмен знову присів в тіні знайомого дерева :)


4. Також було запропоновано зробити пандус для подолання сходинок.


5. На відміну від Галицької, де тротуар ремонтували відносно нещодавно, на Митній лежать старі бетонні плити. Тому ми врахували заміну покриття біля лавок з додатковим облаштуванням фундаменту під кільцями.


6. Про відновлення доріжок я вже згадував. Також немаловажно було зробити пониження рівня бордюру в кінці цієї доріжки, адже зараз там бордюр заввишки майже 30 см, що явно забагато, адже ця доріжка, нагадаю, веде до дитячої поліклініки.


Ось така була задумка. Так що якщо в когось випадково завалялися в шухляді зайві 100 тис. грн. і ви не знаєте, що з ними робити - ось один з можливих варіантів. Мабуть, не найгірший з можливих.

ініціатива, львів, благоустрій, проект

Previous post Next post
Up