Дещо про тепло

Jan 08, 2012 16:25

Один рецепт як не замерзнути. Готувати, правда, треба заздалегідь ( Read more... )

пунш, вино, алкоголь, рецепти, віскі, їжа

Leave a comment

100eva January 8 2012, 16:18:13 UTC
тим, кому ви це виносите, можна тільки позаздрити...)

Reply

100eva January 8 2012, 22:53:20 UTC
та вам і раніше було все ясно, і навіть те, на що я, можливо, натякала) просто вам потрібно було 100 для впевненості (я не про алкоголь!)

Reply

adamnet January 9 2012, 09:21:32 UTC
а без 100 - не розібратись...

Reply

100eva January 9 2012, 10:56:43 UTC
хі)

Reply

adamnet January 9 2012, 11:09:36 UTC
подобаєцця мені оте ваше "хі"

Reply

100eva January 9 2012, 12:11:54 UTC
тоді я буду вас ним балувати, де це доречно)

Reply

adamnet January 9 2012, 12:24:15 UTC
розбалуєте мене - що ж потім?

Reply

100eva January 9 2012, 12:43:37 UTC
ну... думаю, ви дасте собі раду зі своїм "потім") бо в мене "потім" не буває...)

Reply

adamnet January 9 2012, 12:49:48 UTC
у вас "здєсь" і "сєйчас"?

Reply

100eva January 9 2012, 12:53:57 UTC
нажаль, перевірено власним життєвим досвідом... будь-яке "потім" нічим не відрізняється від "здєсь" і "сєйчас")

Reply

adamnet January 9 2012, 12:58:22 UTC
нє.. не погоджусь)))

Reply

100eva January 9 2012, 13:04:02 UTC
розумію ваше непогодження. але це я про себе)

Reply

adamnet January 9 2012, 13:06:59 UTC
і за вас не погоджусь)

Reply

100eva January 9 2012, 13:12:23 UTC
але ви ж мене не знаєте.
та сприйму це як комплімент)

Reply

adamnet January 9 2012, 13:15:01 UTC
це вам до честі)))

Reply

100eva January 9 2012, 13:19:09 UTC
дякі)

Reply


Leave a comment

Up