Хлібні кілограми

Mar 28, 2015 18:11

Є ось така книжка "Хлібні кілограми", а взагалі-то менш політкоректно "Пшеничне пузо", Wheat belly. Я її потихеньку почала читати, хоча й так більш-менш знаю, про що там. Про моє пшеничне пузо ( час не просто худнути, час купляти нові штани, бо вже не застібаються (( Для мене з дитинства хліб як наркотик, якщо він є у домі, то не можу відірватися і ( Read more... )

питание: рецепты, здоровье, питание: общее

Leave a comment

Comments 28

anne_3t March 29 2015, 08:40:02 UTC
у мене дещо схожа ситуація зі споживанням шоколаду - як почну їсти, то зупинитися і не проковтнути плитку 100 грам за 5 хвилин важко :) мені допоміг перехід на систему "мінус 60", спочатку десь місяць-два повністю її витримувала, а зараз частково, основне, що збереглося - до 12 їсти все, з 12 до 18 обмежений набір продуктів, після 18 не їсти. і схудненню сприяє, і нема отої напруги, яка виникає внаслідок відмови від бажаних продуктів - бо їх можна поїсти зранку. спочатку я трощила солодке зранку як не в себе, наїдалась на день))) а зараз вже доволі мало їм і зранку ( ... )

Reply

mcmohn March 30 2015, 03:49:27 UTC
дякую за пораду щодо методу, якщо не зможу просто утриматися від мучного - скористаюся. поки що я як той алкоголік, мені "пляшку" краще не показувати. причому не так коржики, як хліб

Reply

anne_3t March 30 2015, 10:03:02 UTC
розумію, в мене так само з шоколадом))
мені ще здається, що я менше хочу шоколаду, коли їм більше м*яса - оскільки я не м*ясолюб, то може й справді їм його менше, ніж мені треба. може у вас теж якась є залежність, що треба більше чогось іншого їсти і не так хотітиметься хліба.

Reply

mcmohn March 30 2015, 12:29:36 UTC
гарна заміна хлібу - горіхи та насіння, коли їм - менше тягне, тільки їх багато треба, щоб перебити хотілку

Reply


muwonok March 29 2015, 15:02:17 UTC
плюсую к системе "минус 60". вы можете подкорректировать свои ограничения, но подход у системы очень здравый. касаемо "не есть после 18". это очень легко :) если бы мне такое кто-то сказал подобное год назад - я бы очень, очень обиделась, потому что год назад не есть после шести было для меня не возможным. поэтому я сначала месяц не ела после 21. потом около трех месяцев не ела после 20. дольше всего держалась отметка в 19:00 - как раз совпало с переездами, глобальными переменами и т.д. а там и 18:00 "подтянулись". другие ограничения - типа сладкое только до 12, на ужин ограниченный набор продуктов и прочее тоже вводила очень постепенно. в общем, я к чему - главное - не спешите. может быть, для начала ограничить количество кусочков - не больше скольки-то за раз. остальное не трогать. потом из ужина вообще убрать весь хлеб. как привыкнете - добавить новое ограничение. и обязательно оставлять "окно", когда можно съесть что-то вкусненькое из того, что приходится ограничивать - так срывов будет намного меньше. и удачи вам :))

Reply

mcmohn March 30 2015, 03:50:05 UTC
дякую!

Reply


Leave a comment

Up