Про варення без цукру

Dec 30, 2015 15:52

Ну коли ще написати про варення, як не перед Новим роком)))
Пам*ятаю, влітку в спільноті задавали питання про можливість зменшення кількості цукру у варенні.
Спробувала зробити фруктове пюре без цукру і з 15% цукру, простерилізувала банки, закрила твіст-офф-кришками. Стоїть гарно (тттт!), смак чудовий, будемо робити ще.
Кому цікаво подробиці - проRead more... )

питание: рецепты

Leave a comment

Comments 1

olya_rainbow December 31 2015, 08:28:04 UTC
мы второй год закатываем сливовое, яблочное, грушевое пюре вообще без сахара и без ничего. просто перемеленные фрукты в стер. банки.
контрольных :-) пару банок стоят с прошлого лета.

Reply


Leave a comment

Up