Leave a comment

Comments 14

(The comment has been removed)

_lit_red_ December 12 2010, 23:53:25 UTC
ой, у мене малі діти! ти що, який герич? *робить великі очі*
:-)))

Reply

ex_lana_svi December 13 2010, 06:22:40 UTC
їх смажать без масла на пательні з дірками

Reply


jaroguara December 13 2010, 00:37:02 UTC
а шо за салат снобів?

Reply

_lit_red_ December 13 2010, 00:50:56 UTC
Та "Цезар" же! :)

Reply

jaroguara December 13 2010, 02:24:48 UTC
чорт, я московський сноб... я все літо ним харчувалась...

Reply


ex_lana_svi December 13 2010, 06:22:04 UTC
Це якийсь дешевий шафран, якщо чесно.
А каштани купувати дуже стрьомно, я раз взяла півкіло в ашані для якого кексу, здається, так от з полкіло вдалося витягти 150 гр, решта псуті, а під шкіркою ж не видно

Reply

rysika December 13 2010, 14:36:25 UTC
Та напевне той же іранський, що в узбєків на базарі.
Тобто з чорнобривців :))

Reply

ex_lana_svi December 13 2010, 14:41:58 UTC
та як на імеритинський це задорого :))) якийсь незрозумілий шафран, коротше :)

Reply

rysika December 13 2010, 14:57:08 UTC
Наче нормально, як для магазину (з усіма націнками)

Reply


arrianrhod December 13 2010, 09:31:04 UTC
ой, мене теж завжди оті каштани манили. а як дивитися фільми американські, де події відбуваються на різдвяні свята, то там взагалі без каштанів - нікуди: обов"язково на вулицях торговці стоять, насипають гаряченькі кругляшки в пакети. геть як ото у нас насіння чи горішки:))

Reply


rysika December 13 2010, 14:39:28 UTC
Добре, що каштани не купила. Зараз не сезон. Та й до нас, зазвичай, возять не найкращої якості.
Люблю "Айсберг" - за хрусткість.
А що за салатик? ділися рецептом :))

Reply

_lit_red_ December 13 2010, 16:48:11 UTC
Банальний Цезар!
мо, зготую... зафоткаю...

Reply


Leave a comment

Up